Η Κάτια Ζυγούλη με μπλε φόρεμα
Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Κάτιας Ζυγούλη/Φωτογραφία: NDP photo agency
HALLOWEEN

Οταν η Κάτια Ζυγούλη αφέθηκε στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου -Το εντυπωσιακό μακιγιάζ με smokey eyes


Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι το ελληνικό συνώνυμο του μακιγιάζ και στα χέρια του έχουν αφεθεί πολλές διάσημες γυναικείες προσωπικότητες. 

Στο προφίλ του στο Instagram μπορεί κανείς να δει τις γυναίκες που έχει μεταμορφώσει με τη δύναμη του μακιγιάζ και του μεγάλου ταλέντου του. 

Ο Αχιλλέας Χαρίτος αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Κάτιας Ζυγούλη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως το Halloween ήταν πηγή έμπνευσής του.

Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και εντυπωσιάζει με την άγρια ομορφιά της. Με smokey eyes που αναδεικνύουν τα γαλάζια μάτια της, το γνωστό πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αποθεώνεται από τους followers.

https://www.instagram.com/p/CGPxp0wFsBI/

«Με το μακιγιάζ είμαι αυτοδίδακτος. Μόλις άρχισα να δουλεύω κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω. Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να αποκτήσω άδεια για το επάγγελμα, γράφτηκα σε μια σχολή...Αν και μου το λένε πολλοί και συχνά, ότι το όνομά μου ταυτίστηκε με το μακιγιάζ στην Ελλάδα, δεν το έχω καταλάβει. Και πως να το καταλάβω; Στην διαδικασία του όλο αυτό, τόσα χρόνια, είχε κόπο. Δεν βγήκα ποτέ απ’έξω να το δω ούτε πήραν τα μυαλά μου αέρα» έχει σημειώσει ο Αχιλλέας Χαρίτος σε συνέντευξή του στη BOVARY.

SHARE