Μάρθα Στιούαρτ
Μάρθα Στιούαρτ/Φωτογραφία: Martha Stewart/instagram
ΜΑΡΘΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Oταν η Μάρθα Στιούαρτ ήταν μοντέλο -Η φωτογραφία της σαν σταρ του Χόλιγουντ με αφορμή τα γενέθλιά της


Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μάρθα Στιούαρτ στις 3 Αυγούστου, όπου έγινε 82 ετών.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία από τα νιάτα της όταν έκανε μόντελινγκ και είναι σαν σταρ του Χόλιγουντ. Σημειώνουμε ότι η Μάρθα Στιούαρτ πριν γίνει παγκόσμια νοικοκυρά, δούλεψε ως μοντέλο για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της στο «Barnard College». Η ζωή στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ ακριβή και έτσι η Μάρθα Στιούαρτ αποφάσισε να γίνει μοντέλο για να έχει περισσότερα χρήματα.

Η Μάρθα Στιούαρτ κατάφερε να γίνει η απόλυτη «νοικοκυρά» της Αμερικής στα 90s. Εχοντας δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, η ίδια θεωρείται ένα πραγματικό φαινόμενο της μαγειρικής, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού είναι μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της Αμερικής, και όχι μόνο. Έχει γράψει 99 βιβλία και είναι δημιουργός του περιοδικού επιτομή του lifestyle «Martha Stewart Living».

Oταν η Μάρθα Στιούαρτ ήταν μοντέλο -Η φωτογραφία της σαν σταρ του Χόλιγουντ με αφορμή τα γενέθλιά της

H Μάρθα Στιούαρτ θέλησε με αφορμή τα γενέθλιά της να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να μοιραστεί με τους 4.1 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram μια φωτογραφία της όταν έκανε μόντελινγκ ως φοιτήτρια από το 1959 μέχρι το 1965.

Η Μάρθα Στιούαρτ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 15 χρόνων, προτού «μετακομίσει» στη Γουόλ Στριτ ως χρηματίστρια και αργότερα ξεκινήσει την επιχείρηση catering που εξελίχθηκε σε μια αυτοκρατορία lifestyle media.

Θυμίζουμε ότι στα 81 της χρόνια, η Μάρθα Στιούαρτ έγινε το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο που εμφανίστηκε με μαγιό στο περιοδικό «Sports Illustrated», ξεπερνώντας σε χρόνια και τη μητέρα του Έλον Μασκ, Μάγια, που πόζαρε το 2022 στα 74 της.

SHARE