Φωτογραφία: Instagram/@paulinaporizkov
Φωτογραφία: Instagram/@paulinaporizkov
PAULINA PORIZKOVA

Η Πολίνα Πορίζκοβα με μπικίνι στα 57 της καταρρίπτει τα ηλικιακά στερεότυπα


Η Πολίνα Πορίζκοβα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μαγιό και αποδόμησε τις στερεοτυπικές αντιλήψεις περί ηλικιακών ορίων.

Η Πολίνα Πορίζκοβα τη δεκαετία του ‘80 υπήρξε ένα από τα πιο γοητευτικά και επιτυχημένα μοντέλα.

Πριν ακόμη την ενηλικίωσή της κατάφερε να επικρατήσει στον χώρο της μόδας του Παρισιού ενώ στο portfolio της άρχισαν να μπαίνουν σπουδαίες συνεργασίες, συμβόλαια εκατομμυρίων και τα εξώφυλλα σε κορυφαία περιοδικά.

Όπως πάντως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «The Times Magazine», άρχισε να νιώθει αόρατη, όταν ο γάμος της διαλύθηκε και έφτασε στη μέση ηλικία. Τότε, ένιωσε παραγκωνισμένη και ασήμαντη ως προς το άλλο φύλο.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Τώρα πια είμαι τελείως αόρατη. Μπαίνω σε ένα πάρτι, προσπαθώ να φλερτάρω και οι άνδρες απομακρύνονται, για να κυνηγήσουν μια γυναίκα τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη μου. Είμαι ελεύθερη, έχω βάλει τα καλά μου, έχω κάνει την προσπάθεια μου, αλλά τίποτα».

Σήμερα, διατηρεί ένα προφίλ στα social media στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό -και όχι μόνο- ώστε να «πολεμήσει» τον ηλικιακό ρατσισμό ενώ εμπνέει παράλληλα χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως, μιλώντας για την πραγματική ομορφιά της ωριμότητας που πρέπει τελικά να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες της Πολίνα Πορίζκοβα στα social media που αναδεικνύουν το σεξαπίλ και το ταμπεραμέντο της ενώ στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε βρίσκεται στη θάλασσα και με ροζ μπικίνι χαμογελά στην κάμερα και δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και τη γοητεία της.

Δείτε τη Πολίνα Πορίζκοβα με μπικίνι:

SHARE