Σοφία Βεργκάρα/
Σοφία Βεργκάρα/Φωτογραφία: instagram
ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ

Η πρώτη βραδινή έξοδος της Σοφία Βεργκάρα μετά τον χωρισμό της -Και πάλι single με τζιν και μαύρο τοπ


Ύστερα από επτά χρόνια γάμου η Σοφία Βεργκάρα είναι και πάλι single.

H διάσημη ηθοποιός και ο Τζο Μανγκανιέλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από επτά χρόνια γάμου με την Σοφία Βεργκάρα να ζητεί από τον πρώην σύζυγό της να τηρήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν.

O Τρόι Κρίστιανσεν, δικηγόρος της Σοφίας Βεργκάρα, επικαλέστηκε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία του διαζυγίου. Η σχέση της Σοφίας Βεργκάρα και του Τζο Μαντζανιέλο ξεκίνησε το 2014 μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία, Νικ Λοέμπ, με τον οποίο είχαν αρραβωνιαστεί. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 22 Νοεμβρίου του 2015.

Τον περασμένο μήνα οι δυο τους με κοινή δήλωση στο Page Six επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους σημειώνοντας: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιάζονται πολύ ο ένας τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».

Η πρώτη βραδινή έξοδος της Σοφία Βεργκάρα μετά τον χωρισμό της -Και πάλι single με τζιν και μαύρο τοπ

Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Σοφία Βεργκάρα με τον επίσης ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο, η 51χρονη από την Κολομβία έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο στο West Hollywood με τους φίλους της.

Η Σοφία Βεγκάρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια selfie φωτογραφία της πριν βγει με τους φίλους της, φορώντας ένα μαύρο τοπ και τζιν. «LA nights» σημείωσε στη λεζάντα.

SHARE