Η Ρέα Τουτουνζή με σακάκι
Η αλλαγή στα μαλλιά της/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΕΟ HAIR LOOK

Νέο hair look για την Ρέα Τουτουνζή -Έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά


H Ρέα Τουτουνζή αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της και να κόψει ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της.

Η Ρέα Tουτουνζή, με το αγορίστικο μαλλί της, υπήρξε κορυφαίο τοπ μόντελ στη χώρα μας την δεκαετία του ’90. Ηταν από τα μοντέλα που κάθε Ελληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του, τότε που το μόντελινγκ στην Ελλάδα ήταν στο απόγειό του.

Θυμίζουμε ότι η Ρέα Τουτουνζή στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1994 και από τότε πόζαρε στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών της εποχής. Το γνωστό μοντέλο εκπροσώπησε τη χώρα μας και στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική 10άδα.

Τη χρονιά που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς (για την ιστορία την ίδια χρονιά η Εύη Αδάμ και η Γιολάντα Διαμαντή κέρδισαν τους τίτλους Μις Ελλάς και Β’ Μις Ελλάς αντίστοιχα), η πανέμορφη Ρέα Τουτουνζή είχε μακριά, εντυπωσιακά μαλλιά. Ωστόσο, στο μυαλό μας σίγουρα την έχουμε με το χαρακτηριστικό pixie cut look, με το οποίο έκανε θραύση τη δεκαετία του ‘90 και κυριάρχησε στον κόσμο του ελληνικού μόντελινγκ.

Η Ρέα Τουτουνζή αποφάσισε να κόψει ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της και να αποκαλύψει το νέο hairlook μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η ίδια σημείωσε στη λεζάντα του ποστ: «Οσο πιο κοντά, τόσο το καλύτερο» και το νέο hairlook θυμίζει πολύ το κούρεμα που είχε κάνει η Ντέμι Μουρ στην ταινία «Η επίλεκτη».

SHARE