Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή/ Φωτογραφία: Instagram/ @reatoutounzi
29|05|2023 12:04
SHARE
B-DAY

Η Ρέα Τουτουνζή γιορτάζει τα γενέθλιά της και δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών έγινε


Η Ρέα Tουτουνζή, με το αγορίστικο μαλλί της, υπήρξε κορυφαίο τοπ μόντελ στη χώρα μας τη δεκαετία του ’90 και είχε συνεργαστεί με κάθε κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή, σημειώνοντας χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

Η Ρέα Τουτουνζή στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1994 και από τότε πόζαρε στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών της εποχής. Μάλιστα, μετά τη νίκη της στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς (την ίδια χρονιά η Εύη Αδάμ και η Γιολάντα Διαμαντή κέρδισαν τους τίτλους Μις Ελλάς και Β’ Μις Ελλάς αντίστοιχα) ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος». Μαγεύοντας το κοινό και τους κριτές με την εκπληκτική ομορφιάς της, η Ρέα Τουτουνζή κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι, όσο έκανε μόντελινγκ πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και έκανε εξαντλητικές δίαιτες, ωστόσο σήμερα το σώμα της έχει αλλάξει. «Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που σταμάτησα το μόντελιγκ και, ναι, το σώμα μου έχει ήδη αλλάξει. Είμαι 1.80 ύψος και τότε ζύγιζα 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, αλλά “φυσιολογική” για μοντέλο. Σήμερα είμαι 62 κιλά και είμαι κανονική γυναίκα. Αφέθηκα, έφαγα -γιατί λατρεύω το φαγητό- και ζω φυσιολογικά» έχει δηλώσει στο Down Town Κύπρου.

Η Ρέα Τουτουνζή, λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε χαμογελαστή και χαρούμενη.

«Η ευτυχία μου προέρχεται από την οικογένεια που διάλεξα, δηλαδή τους φίλους μου» γράφει η Ρέα Τουτουνζή στη λεζάντα της φωτογραφίας, αναφέροντας μάλιστα και την ηλικία της.

Η Ρέα Τουτουνζή, λοιπόν, κλείνει τα 49 της χρόνια και το γιόρτασε δημοσιεύοντας ένα γιορτινό κλικ, στο οποίο τη βλέπουμε να χαμογελά πλατιά, χαρούμενη που έχει την ευκαιρία να περάσει αυτήν την ξεχωριστή μέρα με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρέα Τουτουνζή για τα γενέθλιά της:

SHARE