Ριάνα φωτογράφιση Dazed
Φωτογραφία: Dazed
12|09|2021 15:10
SHARE
ΡΙΑΝΑ

Η Ριάνα σε μια extravagant φωτογράφιση για το Dazed που είναι ήδη iconic


Η Ριάνα εμφανίζεται γυμνή στην πιο πρόσφατη φωτογράφισή της.

Μια γυναίκα-φαινόμενο του 21ου αιώνα είναι σίγουρα η Ριάνα. Η γυναίκα που, αφού έγινε απόλυτη popstar, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τη μουσική και να καταπιαστεί με τη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς -πλέον είναι δισεκατομμυριούχος.

Η 33χρονη Ριάνα φωτογραφήθηκε για την επετειακή έκδοση του περιοδικού Dazed, το οποίο γιορτάζει τα 30 χρόνια κυκλοφορίας.

Βέβαια, και η ίδια φαίνεται ότι έχει πολλούς λόγους να το γιορτάζει, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έγινε δισεκατομμυριούχος -είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο και η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον χώρο του θεάματος, μετά την Όπρα.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα -Daily Mail, The Sun και Page Six- σε μια από τις λήψεις, η Ριάνα φαίνεται να ποζάρει γυμνή, με μια τεράστια περούκα με ξανθά ράστα να κρύβουν τα επίμαχα σημεία.

Στις υπόλοιπες λήψεις, η σταρ από τα Barbados φωτογραφίζεται με extravagant κομμάτια από διάσημου οίκους. Σε μια φωτογραφία τη βλέπουμε με ένα ολόσωμο κορμάκι με την υπογραφή Burberry, ενώ σε άλλη με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Giambattista Valli.

Στη συνέχεια, την απολαμβάνουμε με μια fashionable περικεφαλαία, αλλά και μια χρυσή πανοπλία, την οποία υπογράφει ο οίκος Schiapparelli, να ποζάρει ως πολεμίστρια της αρχαίας Ρώμης.

Επίσης, τη βλέπουμε ως σύγχρονο flapper girl των 20s αλλά και ως άλλη Μαρτζ Σίμπσον.

Η τραγουδίστρια είδε το κασέ της να ανεβαίνει ύστερα από την κυκλοφορία του προσωπικού της brand, το Fenty. Η φιλοσοφία της κινείται γύρω από το inclusivity. Γι΄ αυτό, τα ρούχα και τα καλλυντικά που λανσάρει καλύπτουν κάθε σωματότυπο και κάθε χρώμα δέρματος.

SHARE