Σελένα Γκόμεζ/
Σελένα Γκόμεζ/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Mocha Nails: Η Σελένα Γκόμεζ επέλεξε το πιο chic και ασυνήθιστο χρώμα στο μανικιούρ της


H Σέλενα Γκόμεζ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram και την προσοχή μας τράβηξε το ασυνήθιστο χρώμα που επέλεξε για το μανικιούρ της.

Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει την δική της beauty σειρά προϊόντων «Rare Beauty by Selena Gomez» έβαψε τα νύχια της σε σοκολατί χρώμα. Τα λεγόμενα «mocha nails» όπως διαβάζουμε σε άρθρο της βρετανικής Vouge είναι ό,τι πιο chic για φέτος το καλοκαίρι.

Οι αποχρώσεις του καφέ για τα νύχια αποτελούν top επιλογή για το φθινόπωρο, αλλά φέτος το καλοκαίρι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των it girls. Ταιριάζουν πολύ με την μαυρισμένη επιδερμίδα και σίγουρα η επιλογή για το χρώμα της mocha είναι ό,τι πιο chic!

Επιλέξτε εσείς την απόχρωση που σας ταιριάζει. Από το ανοιχτό μπεζ, σοκολατί, μέχρι το σκούρο καφέ, οι προτάσεις είναι αρκετές και οι φωτογραφίες που ακολουθούν σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

Mocha Nails: Η Σελένα Γκόμεζ επέλεξε το πιο chic και ασυνήθιστο χρώμα στο μανικιούρ της

Το καλοκαίρι οι αποχρώσεις που μπορούμε να επιλέξουμε για το μανικιούρ, αλλά και το πεντικιούρ είναι πραγματικά αμέτρητες. Μετά το γκρι, οι αποχρώσεις του καφέ, αν και σε πολλούς φαντάζουν κάπως φθινοπωρινές, είναι ιδανικές και για την καλοκαιρινή περίοδο.

Μάλιστα το χρώμα της mocha είναι μία απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και έτσι τα mocha nails κάνουν θραύση φέτος το καλοκαίρι!

SHARE