Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου/Φωτογραφία: instagram
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

H Σίσσυ Χρηστίδου εξηγεί πώς κατάφερε να χάσει κιλά -Ξεκαθαρίζει αν έκανε ενέσεις κατά του διαβήτη


Σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το Q&A που έκανε στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει κάποια κιλά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ενέσεις κατά του διαβήτη που βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Τους τελευταίους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε πολλά μηνύματα για την απώλεια κιλών της και έτσι θέλησε να δώσει τα φώτα της σε θέματα διατροφής και ευεξίας.

«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα. Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου. 

H Σίσσυ Χρηστίδου απαντάει πώς κατάφερε να χάσει κιλά -Ξεκαθαρίζει αν έκανε ενέσεις κατά του διαβήτη

«Θα κάνουμε αυτό το Q&A που τόσους μήνες μου στέλνετε μηνύματα για θέματα διατροφής και ευεξίας» σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο προφίλ της στο Instagram και συμπλήρωσε: «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου».

«Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε».

H παρουσιάστρια επίσης δήλωσε πως έβαλε στη ζωή της το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο. «Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους» συμπλήρωσε.

Τέλος δήλωσε πως την βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία σημειώνοντας: «Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο».

Δείτε το βίντεο:

SHARE