σκύλος που μιλάει
Φωτογραφία: Instagram/ @what_about_bunny
VIRAL DOG

Μια σκυλίτσα έχει μάθει να λέει ολόκληρες φράσεις -Έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Tik Tok


Η Μπάνι είναι μια πανέμορφη και πανέξυπνη σκυλίτσα που (σχεδόν) μιλά.

Η Μπάνι μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Tik Tok, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές της πανέξυπνης σκυλίτσας. Η ιδιοκτήτριά της, Alexis Devine, της μαθαίνει να μιλά χρησιμοποιώντας ένα σύστημα επικοινωνίας με ηχογραφημένες λέξεις, τις οποίες χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ομιλία τους.

Κάθε φορά που η Μπάνι πατάει ένα από τα κουμπιά (ξεπερνούν το 70 σε αριθμό) ακούγεται και η αντίστοιχη λέξη ή φράση, όπως παραλία, νερό, μαμά, βοήθεια και πολλές άλλες.

Σύμφωνα με το Today, η Αλέξις ξεκίνησε με τη λέξη «έξω». Πατούσε το κουμπί και ύστερα έλεγε τη λέξη και φωναχτά, πριν την αφήσει να βγει. Ύστερα από τρεις εβδομάδες, η σκυλίτσα πατούσε μόνη της το κουμπί.

Ο λογαριασμός της Μπάνι στο Tik Tok αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή της κοινωνικής πλατφόρμας.

@what_about_bunny

This interaction seems incredible in so many ways: questioning/ referencing the past/ empathy. ##fyp ##doggyanthem ##empathy ##talkingdog

♬ original sound - I am Bunny
@what_about_bunny

Uh oh. This is becoming a pattern?‍♀️ ##doggyanthem ##dogsoftiktok ##talkingdog ##fypシ ##bunnythedog

♬ original sound - I am Bunny

Στα βίντεο βλέπουμε τη σκυλίτσα να επικοινωνεί με την ιδιοκτήτριά της, όπου, μέσα από τα ειδικά κουμπιά, απαντά ή κάνει ερωτήσεις, την ενημερώνει ότι πεινάει ή ότι χρειάζεται βοήθεια. Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο, βλέπουμε τη Μάνι να κοιτάζεται στον καθρέφτη και στη συνέχεια να πατάει ένα από τα κουμπιά, το οποίο αντιστοιχούσε στην ερώτηση «Ποιος είναι αυτός;», εννοώντας το είδωλό της!

@what_about_bunny

Bunny: Bringing you existential content since dogs could talk ##bunnythedog ##talkingdog ##fypシ ##aac ##WeekendVibes ##doggos

♬ original sound - I am Bunny
@what_about_bunny

It’s not like we didn’t know this was coming ##aac ##bunnythedog ##talkingdog ##doggyanthem ##fyp

♬ original sound - I am Bunny

«Πιστεύω ότι απομνημονεύει τη θέση τους, όπως κάνουμε με τα γράμματα στο πληκτρολόγιο όσοι γράφουν με τυφλό σύστημα. Ή όπως οι πιανίστες μπορούν να παίξουν φανταστικά στο πιάνο, χωρίς να πρέπει να κοιτάξουν τα πλήκτρα. Κάπως έτσι. Κάτι σαν την μυική μνήμη» είπε η Αλέξις στη The News Tribune.

@what_about_bunny

Did Bunny just call an airplane a bird? ##fyp ##MyHobby ##doggyanthem ##dogsoftiktok ##bunnythedog ##bird

♬ original sound - I am Bunny

Μάλιστα, η Μπάνι συμμετέχει σε μιε έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, η οποιά έχει στόχο να εξηγήσει πώς αντιλαμβάνονται τη γλώσσα μας τα σκυλιά.

SHARE