Γιάννης Πάριος Σοφία Αλιμπέρτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
02|05|2021 13:58
SHARE
HAPPY EASTER

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος γιορτάζουν το Πάσχα με τους δυο γιους τους


Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γιορτάζουν το Πάσχα με τους δύο γιους τους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα!

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και χώρισαν το 1997. Οι δυο τους απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα.

Ο τελευταίος, μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική και είναι γνωστός ως good job nicky. Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και όλοι μιλούν για έναν από τους πιο ταλαντούχους εκπροσώπους της νέας γενιάς!

Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, γιορτάζουν το Πάσχα με τους γονείς τους! Ο Νικόλας, μάλιστα, δεν παρέλειψε να μοιραστεί στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου βλέπουμε και τους τέσσερις μαζί, να χαμογελούν πλατιά.

Οι φωτογραφίες ενθουσίασαν τους followers του νεαρού μουσικού, με τη φωτογραφία να έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες like, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Δείτε παρακάτω τη Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο και τους δύο γιους τους:

Σχετικά με το γεγονός ότι οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν τριών ετών, ο good job nicky, σε συνέντευξή του στο Bovary,gr, τόνισε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών. This is my reality και δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχαν πάει αλλιώς τα πράγματα. Ωστόσο, δουλεύει τέλεια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ότι προέρχεται από ένα "διαλυμένο σπίτι". Ούτε καν. Υπήρχαν διαφορές, αλλά ανθρώπινες, τις οποίες όσο μεγαλώνω, ευτυχώς μπορώ να καταλάβω ακόμα καλύτερα. Βέβαια, είμαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβω ότι η μεταξύ μας σχέση είναι διαφορετική από την τυπική “μητέρα, πατέρας και παιδιά”. Αλλά εξίσου υγιής και φυσιολογική. Σίγουρα, δεν θα την ήθελα διαφορετική».

SHARE