Η Σοφία Αλιμπέρτη
Η Σοφία Αλιμπέρτη/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

H Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας μαύρο κοστούμι και λευκό t-shirt


Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε τα γενέθλια της την Κυριακή 3 Μαρτίου και οι φίλοι της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη για να τα γιορτάσει.

Η παρουσιάστρια έγινε 58 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας μαύρο κοστούμι και λευκό t-shirt. H έκπληξη για τα γενέθλια της Σοφίας Αλιμπέρτη έγινε στο Island του επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά.

Κέφι, χορό και τραγούδι είχε το πάρτι της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Η παρουσιάστρια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για τους αγαπημένους της φίλους όπου ήταν άκρως χαρούμενη για την ξεχωριστή ημέρα. Δίπλα της ήταν ο γιος της, Νικόλας, γνωστός και ως Good Job Nicky.

Τα γενέθλια της Σοφίας Αλιμπέρτη

Γενέθλια είχε χθες, 3 Μαρτίου, η Σοφία Αλιμπέρτη. Οι φίλοι της τής ετοίμασαν ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων και η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε.

Μέχρι να φτάσει στην είσοδο της prive villa η παρουσιάστρια δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, αφού εκεί την έφερε ο γιος της, Good Job Nicky, χωρίς να την ενημερώσει τι την… περιμένει.

Η Σοφία Αλιμπέρτη διασκέδασε με την ψυχή της με τους αγαπημένους φίλους της και δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μπαίνοντας στον χώρο έπαιζε το κομμάτι «Χρόνια πολλά» από τον Αντώνη Ρέμο, με την ίδια να σχολιάζει: «Έχω φίλους, είμαι πλούσια».

SHARE