Σοφία Αλιμπέρτη
Φωτογραφία: Instagram
17|08|2022 10:51
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη χαμογελαστή με τους δύο γιους της -Στην έκθεση του Μιχαήλ


Η τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη με τους γιους της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραβρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας του μεγαλύτερου γιου της, Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη και φωτογραφήθηκε μαζί του με ένα τεράστιο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της.

Η δεύτερη φωτογραφική έκθεση του Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη πραγματοποιήθηκε στο Art Studio 265 στην Πάρο και δίπλα του στάθηκαν τα αγαπημένα του πρόσωπα, η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη και ο αδερφός του, Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς, όπως τον γνωρίζουν όλοι με το καλλιτεχνικό του όνομα Good Job Nicky.

Τα δύο αγόρια είναι πολύ δεμένοι και μάλιστα ο ίδιος ο Good Job Nicky έχει σημειώσει για τον αδελφό του, Μιχαήλ Άγγελο στο BOVARY: «Δεν έχω καλύτερο φίλο στη ζωή μου από τον αδερφό μου τον Μιχαήλ. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω κάποιον άλλο αντίστοιχο με τον Μιχαήλ στη ζωή μου. Τον θαυμάζω. Είναι ένα λαμπρό, εκπληκτικό και πολύπλευρο μυαλό, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο που λένε, κυριολεκτικά. »

Όσο για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, έχει κρατήσει μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τον επιχειρηματικό κόσμο, ωστόσο, όταν πρόκειται για τα παιδιά της είναι πάντοτε εκεί.

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραβρέθηκε στη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ που πραγματοποιήθηκε στη Πάρο, φωτογραφήθηκε με τους γιους της ενώ επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο σύνολο με γκρι λεπτομέρειες.

Δείτε τη φωτογραφία με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τους δύο γιους της παρακάτω

Φωτογραφία: Instagram/@gavgerinopoulou
SHARE