Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
01|12|2022 09:46
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Σοφία Αλιμπέρτη: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που επέλεξε για φέτος και πώς θα την υιοθετήσεις


Η Σοφία Αλιμπέρτη με μια σειρά φωτογραφιών έδωσε στους ακόλουθούς της την καλύτερη ιδέα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εξαιρετικό γούστο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο την ενέργειά της και την καλή διάθεσή της στους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά, η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου φαίνεται μια μοναδική τεχνοτροπία, ιδανική αν θέλεις να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σου, με μια απλή κίνηση.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που επέλεξε για φέτος και πώς θα την υιοθετήσεις

Η πρόταση της Σοφίας Αλιμπέρτη λοιπόν για φέτος τα Χριστούγεννα, όσον αφορά τη διακόσμηση στο σπίτι, έχει μαρκαδόρους κιμωλίας και ζωγραφική σε τζάμια.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της, βγαίνει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί από το τζάμι και μπορείς να σχεδιάσεις ό,τι θέλεις.

«Τον βρίσκεται σε βιβλιοπωλεία συνήθως. Εγώ παίρνω ιδέες από το Pinterest αλλά νομίζω ότι παντού μπορείτε να βρείτε ωραίες εικόνες! Χαίρομαι παρά πολύ που σας άρεσε και θα ήθελα να μου στείλετε φωτό μόλις το κάνετε!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!» γράφει η Σοφία Αλιμπέρτη.

SHARE