Η Super Κική δείχνει το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση
Super Κική
22|07|2023 15:42
SHARE
SUPER ΚΙΚΗ

Super Κική: Ετσι είναι το σώμα της μετά τη λιποαναρρόφηση που έκανε [εικόνες]


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική έκανε γνωστό πως υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στους μηρούς της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά. Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί. Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και 'γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει. Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα, αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Πολύ ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ» είχε αποκαλύψει η Super Κική περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε.

Η ινφλουένσερ μάλιστα αποκάλυψε πώς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική τον πρώτο μήνα μετά το χειρουργείο, καθώς πρέπει να φορά διαρκώς κορσέ κάτω από τα ρούχα της.

Πώς είναι τώρα το σώμα της Super Κική

Το βράδυ της Παρασκευής η Super Κική πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη με τα εσώρουχα και έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση.

«Χωρίς κορσέ, ίσα να σας δείξω», έγραψε η Super Κική, υπογραμμίζοντας πως ακόμα δεν έχει βγάλει τα ράμματα.

SHARE