Μάιος
Φωτογραφία: Rahul Pandit/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Μάιο


O Μάιος φέρνει μαζί του τον ανάδρομο Ερμή και αυτό σημαίνει πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

H ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 9 Μαϊου στο ζώδιο των Διδύμων και ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε και στέλνουμε καθώς όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. 

Επίσης, στις 16 Μαϊου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Κάποιοι θα δώσουν τέλος σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν τους κάνουν πλέον καλό.

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Μάιο είναι τα ακόλουθα:

Λέων

Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένεις. Ερχονται αλλαγές για σένα και πρέπει να πάρεις την σωστή απόφαση. Θα αντιμετωπίσεις επίσης δυσκολίες στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον ή την εργασία σου. Πότε, καλό είναι να έχεις υπομονή.

Φωτογραφία: Polina Kovaleva/Pexels

Σκορπιός

Εχεις την αίσθηση ότι έχεις αναλάβει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και κάπου δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Θα πρέπει να απορρίψεις κάποια από αυτά ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Θυμίσου ότι εσύ θέτεις τις προτεραιόητες στη ζωή σου. Εσύ Σκορπιέ θα επηρεαστείς πολύ από την Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαϊου, οπότε ετοιμάσου να διώξεις κάτι από την ζωή σου ώστε να εξελιχτείς.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη-νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Απριλίου είναι έντονη και ανατρεπτική και επηρεάζει εσένα Υδροχόε αρκετά. Θα έχεις προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και δυστυχώς θα υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες.

SHARE