Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels
Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ζώδια που δεν καταλαβαίνεις πότε λένε ψέματα


Yπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν μαεστρία στο να λένε ψέματα.

Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους αντιληφθείς και την «πατάει» και ο πιο υποψιασμένος. Είναι αυτό που λέμε «πολύ καλοί στο μπλα μπλα» και δεν μπορείς να καταλάβεις πότε λένε ψέματα.

Aυτά τα 4 ζώδια μπορεί να φτιάξουν μια ιστορία από το μυαλό τους και να την εμπλουτίσουν με τόσες αληθοφανείς λεπτομέρειες, που στο τέλος δεν θα θυμούνται ούτε οι ίδιοι πού σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια.

Ας δούμε ποια είναι:

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που κατακτά την πρώτη θέση στο ψέμα. Είναι χαριτωμένος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, αλλά και πολύ επιπόλαιος. Δεν πρόκειται να τον πάρεις χαμπάρι πότε λέει ψέματα, γιατί έχει μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία. Eχει τόσο δημιουργική περιγραφή και λόγο που είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις πότε λέει ψέματα. Αν τύχει και τον καταλάβεις, θα το γυρίσει στο χιούμορ ως αντίδραση.

Καρκίνος

Τα ψέματα του είναι συνήθως αθώα, αλλά πάρα πολύ πειστικά. Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει τους άλλους και επειδή δεν θέλει να τους πληγώσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας. Αν πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους. Γενικά όμως, δεν είναι υπέρ αυτής της τακτικής. Αν τελικά σου πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει γιατί σε αγαπά και θέλει να σε προστατεύσει. Δεν θα θέλει να σου πει την ωμή αλήθεια, για να μην πληγωθείς. Αυτό το ζώδιο γίνεται κατ’ ανάγκη ψεύτης όσο και αν δεν του αρέσει. Επίσης θα πει ψέματα για να κάνει μια ιστορία πιο ενδιαφέρουσα.

Λέων

Το ζώδιο αυτό θα πει ψέματα για να εντυπωσιάσει και όχι για να εξαπατήσει. Ο Λέων θα πει ψέματα για να γίνει το επίκεντρο της παρέας καθώς θέλει πάντα να τραβάει την προσοχή επάνω του. Θα κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει, γιατί θέλει να είναι ο πρώτος και καλύτερος. Μην ξεχνάμε ότι αυτό το ζώδιο έχει ταλέντο στην αφήγηση ιστοριών.

Φωτογραφία: Andrea Piacquadio/Pexels

Zυγός

Λέει δυστυχώς πολλά ψέματα και αυτό συνήθως το κάνει επειδή δεν θέλει να αναλάβει κάποιες ευθύνες ή θέλει να ξεφύγει από κάπου. Είναι άριστος διπλωμάτης και τα λέει όλα τόσο χαριτωμένα και ευγενικά, που δύσκολα τον υποψιάζεσαι. Προκειμένου να αποφύγει κάποια σύγκρουση ή κάποιο καυγά, το ψέμα το έχει στο τσεπάκι του. Εχει τόση ανάγκη από αρμονία που το ψέμα είναι μονόδρομος.

SHARE