Φωτογραφία: freestocks/Unsplash
Φωτογραφία: freestocks/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που είναι οι τυχεροί της εβδομάδας -Δεν τα επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής


Ο πρώτος μήνας του 2023 είναι εδώ και έχει ξεκινήσει με αρκετές δυσκολίες διότι Ερμής και Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Ο Ιανουάριος ξεκίνησε με δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και με πολλές παρεξηγήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου και του Ερμή στις 18 Ιανουαρίου. Οι αντιπαραθέσεις και η ασυνεννοησία είναι κυρίαρχες αυτές τις ημέρες, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Οι τρεις τυχεροί της εβδομάδας που διανύουμε είναι ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος. Αυτά τα τρία ζώδια θα καταφέρουν να περάσουν όμορφες στιγμές και να μην τους επηρεάσει τόσο πολύ ο ανάδρομος Ερμής.

Τα 3 ζώδια που είναι οι τυχεροί της εβδομάδας -Δεν τα επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής

Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Αυτό αστρολογικά σημαίνει ότι θα έχουν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις σε πολλά πράγματα και καλό είναι να αποφύγουμε να κάνουμε ξεκινήματα. Ωστόσο, οι τρεις τυχεροί της εβδομάδας είναι οι παρακάτω:

Δίδυμος

Οι ανάδρομες πορείες τόσο του κυβερνήτη σας Ερμή όσο και του Άρη στο ζώδιο σας δεν σας αφήνουν να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ομως, στις 12 Ιανουαρίου που ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα νιώσετε σαν να ξυπνάτε από λήθαργο. Θα νιώσετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα για τον Ζυγό περιλαμβάνει συναντήσεις με φίλους και αναζωπύρωση μιας ερωτικής σχέσης. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να διεκδικήσετε τους στόχους σας για το 2023.

Υδροχόος

Η διεκδίκηση και η φιλοδοξία είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες και νιώθετε πολύ δημιουργικοί. Οποιες δυσκολίες εμφανιστούν αυτές τις ημέρες, έχετε την μαεστρία να τις αντιμετωπίσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Επίσης θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι μια σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, δεν άξιζε και τόσο πολύ τον κόπο.

SHARE