Γυναίκα κοιτάζει την πανσέληνο
Πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ταύρου/Φωτογραφία: Emilia Niedźwiedzka/unsplash
ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η «Μπλε Σελήνη» του Οκτωβρίου


Η πανσέληνος που θα κορυφωθεί στις 31 Οκτωβρίου είναι η δεύτερη μέσα στον μήνα Οκτώβριο και αποκαλείται «Μπλε Σελήνη».

Το φεγγάρι δεν θα είναι μπλε στην πραγματικότητα, ωστόσο, όταν ένας μήνας έχει δύο πανσελήνους, η δεύτερη ονομάζεται «Μπλε». Πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 2,5 με 3 χρόνια και μάλιστα, φέτος πέφτει τη μέρα του Halloween. H επόμενη πανσέληνος την ίδια μέρα θα ξαναέρθει το 2039.

Οι κάτοικοι ολόκληρης της Ευρώπης, όπως και της Βόρειας και Νότιας Αμερικής θα έχουν την τύχη να απολαύσουν το «μπλε φεγγάρι». Η Ινδία και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας επίσης θα το δει. Άτυχοι θα είναι οι Αυστραλοί που μένουν στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα της χώρας, που δεν θα μπορέσουν να δουν το «μπλε φεγγάρι».

Η «Μπλε Σελήνη» πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου με άξονα τον Σκορπιό και επηρεάζει άμεσα 4 συγκεκριμένα ζώδια, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Bustle. Οπως τονίζουν οι αστρολόγοι με αυτή την πανσέληνο οι αλλαγές θα είναι απρόβλεπτες. Κι αυτό θα είναι δύσκολο για τον Ταύρο, που αναζητά την σταθερότητα και αντιστέκεται συχνά στην αλλαγή, προτιμώντας να παραμείνει σε ό,τι είναι άνετο και οικείο.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την «Μπλε Σελήνη»:

Κριός

Θα πρέπει να λίγο κατεβάσεις τους έντονους ρυθμούς σου, ώστε να μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές και να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων γύρω σου. Να προσέξεις επίσης τα οικονομικά σου γιατί θα υπάρξουν απροσδόκητα έξοδα τα οποία θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στα σημάδια που σου δείχνει το σώμα μου και να ξεκουραστείς. Αυτή η πανσέληνος θα σε βρει περισσότερο ονειροπόλο, παρά κοινωνικό και σίγουρα δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα με την ενέργειά σου, απλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις. Μείνε σπίτι και ξεκουράσου αυτές τις ημέρες, το χρειάζεσαι.

Aron Visuals/Unsplash

Ζυγός

Το μυαλό σου έχει βυθιστεί στις πιο σκοτεινές και μυστηριώδεις πτυχές του εαυτού σου και εσύ προσπαθείς να βρεις την λύση του γρίφου. Στον αέρα υπάρχει διάχυτο το πνεύμα της αλλαγής και εσύ πρέπει να αποδεχτείς το καινούργιο με θετική σκέψη. Αν μπορέσεις να καταφέρεις να νικήσεις την ανάγκη σου να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε θα δεις σημαντική διαφορά στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Η πανσέληνος σου δίνει ενέργεια και έτσι σου δίνεται η τέλεια ευκαιρία να ελευθερωθείς από οτιδήποτε τοξικό σε χαλάει. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να αφήσεις πίσω σου κακές συνήθειες που δεν σου κάνουν καλό. Αλλαγές θα σημειωθούν στην καθημερινή σου ρουτίνα και θα βιώσεις προσωπική εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου.

SHARE