Ορφέας Αυγουστίδης
Φωτογραφία: Instagram/ @orfeas_avgoustidis
09|09|2023 12:52
SHARE
COUPLE STYLE IDEAS

Θεατρική έξοδο για τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη σύζυγό του -Ποια παράσταση είδαν


Μια θεατρική έξοδο πραγματοποίησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, βρέθηκε στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη, που σκηνοθετεί η Έλενα Μαυρίδου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο [Διόνυσος] και τον Γιώργο Χριστοδούλου [Πενθέας].

Τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Γεωργία Κρασσά είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που αποφεύγουν τα κοσμικά event και προτιμούν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πάντα χαμογελαστοί και χαρίζουν μερικά κλικ στους φωτογράφους.

Το «παρών» στην παράσταση έδωσε και η συμπρωταγωνίστριά του Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία ενσαρκώνει την Αργυρώ στη σειρά του Alpha, αλλά και η Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται τη Μαρίνα για να στηρίξουν τον Δημήτρη Λάλο που έχουμε αγαπήσει στον ρόλο του «Μαθιού».

Δείτε τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη συζυγό του στο Ηρώδειο:

H Γεωργία Κρασσά φόρεσε μια μάξι φούστα με μοτίβα την οποία συνδύασε με λευκό crop πουκάμισο και ο Ορφέας Αυγουστίδης ένα μαύρο πουκάμισο με γκρι παντελόνι.

SHARE