Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο
Θεοφανία Παπαθωμά/Φωτογραφία: NDP
04|12|2023 08:27
SHARE
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, οι οποίοι μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, δεν είναι πια μαζί.

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τον Οκτώβριο, όταν δημοσίευμα της RealLife ανέφερε πως η ηθοποιός και ο τραγουδιστής πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στην σχέση τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δυο παιδιών τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί.

Η πρώτη εμφάνιση της Θεοφανίας Παπαθωμά δυο μήνες μετά τον χωρισμό

Δυο μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και στην παρουσίαση που έγινε για την επανέκδοση του βιβλίου της, «Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη».

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέλεξε ένα σύνολο αποτελούμενο από φούστα και πουκάμισο σε μωβ χρώμα, ήταν ελαφρώς μακιγιαρισμένη και είχε τα μαλλιά της με πιασμένα. Ευδιάθετη και χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα ούτε η Θεοφανία Παπαθωμά, ούτε ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν κάνει καμία δήλωση σχετικά με τον χωρισμό τους. Ωστόσο, η Θεοφανία Παπαθωμά δεν ακολουθεί τον Γρηγόρη Πετράκο στο Instagram σε αντίθεση με εκείνον ο οποίος συνεχίζει να την ακολουθεί.

SHARE