Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι/Φωτογραφία: Ιnstagram
BEAUTY HACK

Αυτό το τρικ με το κονσίλερ χαρίζει εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο


Το κονσίλερ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για το καθημερινό μακιγιάζ μας που το χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη που μπορεί να μας φωτίσει το πρόσωπο, να κρύψει τυχόν ατέλειες και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που με τις λάθος τεχνικές του μακιγιάζ έχουμε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Μια πινελιά από το κονσίλερ που εφαρμόζεται σωστά μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε φυσικά λαμπερή, καθόλου κουρασμένη και χωρίς περιττό makeup. Αρκεί να ακολουθήσετε tips, για σωστή επιλογή προϊόντος αλλά και εφαρμογή.

Αυτό το τρικ με το κονσίλερ χαρίζει εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο

Το κονσίλερ είναι σωτήριο προϊόν καθώς μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε σπυράκι και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της. Κάνει το πρόσωπο πιο φρέσκο και πιο νεανικό, αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο να το τοποθετήσουμε σωστά στο πρόσωπό μας.

Εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Instagram όπου βλέπουμε πώς μπορούμε να τοποθετήσουμε σωστά το κονσίλερ στο πρόσωπό μας ώστε να έχουμε άμεσο εφέ ανόρθωσης του βλέμματος.

Δείτε το βίντεο πώς να εφαρμόσετε σωστά το κονσίλερ ώστε να έχετε instant eye lift effect:

SHARE