Τζέσικα Μπίελ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Τζέσικα Μπίελ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ/Φωτογραφία: ΑP images
ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΪΚ

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ -Τζέσικα Μπίελ: Πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πήγε με τη σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ, στην πρεμιέρα της ταινίας «Trolls Band Together» που έγινε στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me».

Ο 42χρονος τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η 41χρονη ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ εμφανίστηκαν να κρατούνται χέρι χέρι στην προβολή της ταινίας «Trolls Band Together» στο Λος Άντζελες.

Σημειώνουμε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της πως έκανε έκτρωση, την περίοδο που είχε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, όταν ήταν και οι δύο περίπου 20 ετών. «Για εμένα (η εγκυμοσύνη) δεν ήταν μια τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια ημέρα θα αποκτήσουμε οικογένεια. Απλά ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Όμως, ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν υπερβολικά νέοι…», αναφέρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο «The Woman in Me».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το 1999 έως το 2002. «Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» συμπλήρωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο της για την έκτρωση.

Φωτογραφία: ΑP images

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ -Τζέσικα Μπίελ: Πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η αντίδραση των θαυμαστών της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο της είχε κάνει τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πάντως στην πρεμιέρα της ταινίας «Trolls Band Together» που έγινε στο Λος Άντζελες έδειχνε πολύ ευδιάθετος κρατώντας από το χέρι τη σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ με την οποία είναι παντρεμένος από το 2012. To ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

Φωτογραφία: ΑP images

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η σύζυγός του, Τζέσικα Μπίελ, ήταν ντυμένοι στα μαύρα και πόζαραν αγαπημένοι στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε το βίντεο:

SHARE