Τζένη Μπότση
Τζένη Μπότση/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

H Tζένη Μπότση με την κόρη της, Αλίκη, στο καρναβάλι της Πάτρας


Για μια ακόμα χρονιά η κόρη της Τζένης Μπότση, Αλίκη, συμμετείχε στο πατρινό καρναβάλι των μικρών παιδιών.

H Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, διασκέδασαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Καρναβάλι της Πάτρας. Μαζί τους φυσικά ήταν η κόρη τους, Αλίκη, η οποία πήρε μέρος στην παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών.

Η Τζένη Μπότση δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram όπου δήλωσε ενθουσιασμένη με την αξέχαστη εμπειρία του πατρινού καρναβαλιού.

Η ίδια σημείωσε: «Παιδικό πατρινό καρναβάλι 2024! Έζησα για μια ακόμη φορά την Πάτρα και το καρναβάλι μέσα από τα μάτια της Αλίκης! Ξεφαντώσαμε οικογενειακώς με φίλους ενώ η μικρή είναι πια σίγουρη: η Πάτρα είναι η καλύτερη πόλη γιατί χορεύουν όλοι στους δρόμους χωρίς αυτοκίνητα!!! Γέλια, χοροί, αγκαλιές, τραγούδια, με την Αλίκη να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και να τραγουδάει χωρίς άγχος. Νομίζω ήταν από τις στιγμές που ένοιωσα την καρδιά μου να σπάει από καμάρι και συγκίνηση. Να πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλίκη και την φίλη της την Ασημίνα, που για δεύτερη χρονιά μας πίεσαν για αυτό το αξέχαστο διήμερο! Και του χρόνου! Να είμαστε καλά!».

H Tζένη Μπότση με την κόρη της, Αλίκη, στο καρναβάλι της Πάτρας

Στην Πάτρα ήταν η Τζένη Μπότση με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά και την 5χρονη κόρη τους, Αλίκη.

Είναι η δεύτερη φορά που ηθοποιός επισκέπτεται το πατρινό καρναβάλι μαζί με την Αλίκη και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες από την επίσκεψή τους και φυσικά έδειξε τα κοστούμια που φορούσαν.

SHARE