Τζένιφερ Λόπεζ
Φωτογραφία: Instagram/ @jlo
25|01|2023 08:06
SHARE
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Η Τζένιφερ Λόπεζ υιοθέτησε το κούρεμα που χαρίζει όγκο στα μαλλιά και δίνει κίνηση


Η Τζένιφερ Λόπεζ υιοθέτησε ένα κούρεμα που δίνει όγκο στα μαλλιά ενώ παράλληλα κολακεύει το πρόσωπο με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.

Η Λατίνα σταρ ανανέωσε την εμφάνισή της και είπε ένα μεγάλο «ναι» σε μια τάση που θα μας απασχολήσει για καιρό. Ο λόγος για το butterfly haircut.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε με το ανανεωμένο της κούρεμα σε ένα βίντεο σχετικό με την προώθηση της επερχόμενης ταινίας Shotgun Wedding και οι θαυμαστές της παρατήρησαν αμέσως τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ υιοθέτησε το κούρεμα που χαρίζει όγκο στα μαλλιά και δίνει κίνηση

Το butterfly haircut είναι ένα κούρεμα αρκετά διαδεδομένο στη νέα γενιά μέσω των social media και φαίνεται να το λατρεύουν γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες με διάφορα στιλ που επιθυμούν να δώσουν «φρέσκο» αέρα στα looks τους.

Φωτογραφία: Instagram/@ robzangardi

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δίνει όγκο στα μαλλιά, χαρίζει κίνηση ενώ παράλληλα δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάθε εμφάνιση.

Χαρακτηρίζεται από τα έντονα φιλαρίσματά του ενώ ο κομμωτής που θα δημιουργήσει αυτό το υπέροχο κούρεμα θα επικεντρωθεί στα layers κατά μήκος. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτού του hair look είναι και τα curtain bangs που πέφτουν διακριτικά στο πρόσωπο.

SHARE