Φωτογραφία: Scooby-Doo Mystery Incorporated
Φωτογραφία: Scooby-Doo Mystery Incorporated
LGBTQI+

Η Βίλμα κάνει coming out ως ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία του «Scooby-Doo»


Η Velma και επίσημα δηλώνει πως είναι ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία του «Scooby-Doo» και οι θαυμαστές έχουν ακόμη έναν λόγο να ενθουσιάζονται για την αγαπημένη τους ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το coming-out της Velma ήρθε να επιβεβαιώσει πια στους fans τη σεξουαλική της ταυτότητα, αν και αυτή ποτέ δεν αμφισβητήθηκε από τους δημιουργούς του χαρακτήρα, αντιθέτως, ο James Gunn και ο Tony Cervone πολλάκις έχουν αναφερθεί ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα της ηρωίδας.

Άλλωστε, ο Tony Cervone, παραγωγός του Mystery Incorporated, στο παρελθόν είχε προβεί σε δημοσιεύσεις στα προσωπικά του social media, κοινοποιώντας φωτογραφίες της Velma με την Pride σημαία και με λεζάντες αρκετά ξεκάθαρες προς τους θαυμαστές που είχαν αμφιβολίες.

Ο Tony γίνεται πιο ξεκάθαρος από ποτέ τονίζοντας πως η Velma δεν είναι bi αλλά gay, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από την ίδια τη φιγούρα στις σκηνές της ταινίας.

Φωτογραφία: Instagram post@tonycervone

Κοινώς, η σεξουαλικότητά της ήταν δεν ήταν μυστικό. Η Velma όμως τώρα ερωτεύεται τη σχεδιάστρια κοστουμιών Coco Diablo και το βροντοφωνάζει με όλη της την καρδιά.

Τα άκρως γλυκά στιγμιότυπα όπου η Velma αντικρίζει το crush της και θολώνουν τα γυαλιά της έχουν γίνει viral με τους χρήστες του Twitter να ενθουσιάζονται ολοένα και περισσότερο με την τροπή που παίρνει το σενάριο ενώ το σημείο που παραδέχεται όντως πως νιώθει πεταλούδες στο στομάχι της, είναι αξιολάτρευτο.

SHARE