Γραφείο στο σπίτι
Φωτογραφία: Unsplash/Daan Stevens
WORK FROM HOME

Work from home: Η κίνηση που θα κρατήσει οργανωμένο το μικρό σου γραφείο


Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό δουλεύει από το σπίτι, λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η τηλεργασία μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί το να μένεις στο σπίτι και το να αποφεύγεις τις μετακινήσεις να είναι βολικό, ωστόσο, πρέπει να οργανωθείς έτσι ώστε να κάνεις το work from home ιδανικό.

Δεν θα χρειαστείς πολλά πράγματα, είναι η αλήθεια. Βάζεις το αγαπημένο σου athleisure outfit και κάθεσαι στο γραφείο σου.

Όσοι δεν έχουν γραφείο, έχουν μετατρέψει το τραπέζι της κουζίνας ή το τραπεζάκι του σαλονιού σε home office, για να βολευτούν και να δουλέψουν πιο άνετα.

Αν ο χώρος σου όμως είναι πολύ μικρός, πρέπει να κάνεις ένα πολύ απλό πράγμα κάθε μέρα: Να συμμαζεύεις και να οργανώνεις τα πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά για τη δουλειά σου.

Unsplash/ Mikey Harris

Η organizing guru και συνιδρύτρια του «The Home Edit» Joanna Teplin πρότεινε στο Purewow τον τρόπο με το οποίο θα κρατάς το γραφείο σου καθαρό και τακτοποιημένο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, λοιπόν, είναι να κρατάς ένα χάρτινο κουτί δίπλα σου και μόλις τελειώσει τη δουλειά σου να αποθηκεύσεις μέσα σε αυτό τα «εργαλεία» σου (το λάπτοπ, το σημειωματάριο, το στυλό) και ό,τι άλλο χρησιμοποιείς καθημερινά.

Το βάζεις στη συνέχεια, στην άκρη και το βγάζεις όταν το ξαναχρειαστείς. Έτσι θα τα έχεις όλα μαζί και δεν θα τα αφήνεις στο τραπέζι, όπου τρως ή κρατάς άλλα αντικείμενα.

Θα σου πάρει μόλις δύο λεπτά και δεν θα χρειαστείς να ξοδέψεις τίποτα, καθώς ένα κουτί σίγουρα έχεις κάπου στο σπίτι σου.

Εύκολο και πανέξυπνο τρικ!

SHARE