Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
20|02|2024 14:33
SHARE
JEANS + BOOTS

Η Yβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το ιδανικό τζιν για να αναδείξει τις μπότες της -Το έξυπνο στιλιστικό τρικ


Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε μια μοδάτη εμφάνιση συνδυάζοντας το τζιν της με μπότες.

Η ίδια βρέθηκε με τον Αντώνη Ρέμο στη συναυλία -αφιέρωμα στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη «Εκατό φορές κομμάτια» στο Christmas Theatre, όπου έδωσαν το «παρών» σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Για την περίσταση, η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε ένα casual και στιλάτο ντύσιμο με απλά κομμάτια, στα οποία τη διαφορά έκαναν οι λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό τοπ με ελαφριά πλέξη, και το συνδύασε με ένα σκούρο mid rise τζιν, το οποίο φόρεσε με ζώνη.

Μάλιστα, τοποθέτησε την άκρη του τοπ μέσα από το μπροστινό μέρος του τζιν, ώστε να φαίνεται η ζώνη, αλλά το τοπ στιλιστικό τρικ το σημειώσαμε βλέποντας το τζιν της, το οποίο συνδύασε με μαύρες μυτερές μπότες.

Τα split hem τζιν που αγαπά και η Βικτόρια Μπέκαμ, είναι τα τζιν των οποίων το μπατζάκι χωρίζεται στα δύο στο κάτω μέρος, αναδεικνύοντας έτσι το παπούτσι.

Μάλιστα, είναι το ιδανικό τζιν για να φορέσετε με ψηλές μπότες καθώς τις αναδεικνύει και δεν τις πνίγει. Αντίθετα, δεν λειτουργεί το ίδιο κολακευτικά για sneakers ή loafers που κόβουν το πόδι στον αστράγαλο.

Δείτε την Υβόννη Μπόσνιακ με τζιν και ψηλές μπότες

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency
SHARE