Νόρα Βαλσάμη Μίμης Φωτόπουλος
Φωτογραφία: Finos Film
INSTAGRAM

Η Νόρα Βαλσάμη με τον γιο της, Ερρίκο στα γενέθλιά του -Καλεσμένες η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ζωή Λάσκαρη


Τρεις γυναίκες που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο είναι αδιαμφισβήτητα η Νόρα Βαλσάμη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι τρεις ηθοποιοί έκαναν παρέα και εκτός κινηματογραφικά πλατό και μία κοινή τους φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον δημοσιογράφο και συλλέκτη Χρήστο Κωνσταντίνου.

Ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, είχε τα γενέθλιά του και καλεσμένες του πάρτι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Η Ζωή Λάσκαρη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη καλεσμένες στα γενέθλια του γιου της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκου. Οι τρεις τους ήταν αυτοκόλλητες από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και πάντα στήριζε η μια την άλλη».

Ο Χρήστος Κωσταντίνου επίσης συμπληρώνει στο ποστ για όσα του είπε η Νόρα Βαλσάμη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη: «'Όταν έφυγε η Αλίκη ήταν σαν να έχασα την αδερφή μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Κι όταν έφυγε η Ζωίτσα ένιωσα ακριβώς το ίδιο. Ήταν οικογένεια για μένα και μου λείπουν πάρα πολύ και οι δύο'. Μου εκμυστηρεύτηκε η Νόρα Βαλσάμη για τις δύο αγαπημένες της συναδέλφους μα πάνω απ' όλα φίλες».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους:

Στη φωτογραφία βλέπουμε τις τρεις ηθοποιούς άκρως χαρούμενες να βρίσκονται μπροστά από την γενέθλια τούρτα του γιου της Νόρας Βαλσάμη. Η Ζωή Λάσκαρη ντυμένη στα χακί, η Αλίκη Βουγιουκλάκη με σέξι μπλε φόρεμα και η Νόρα Βαλσάμη με κοστούμι σε ανοιχτό μπλε χρώμα.

SHARE