Ζώδια και φθινόπωρο
Ζώδια και φθινόπωρο/Φωτογραφία: Agafonova/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο


Το φθινόπωρο φέρνει ριζικές αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις σε 4 ζώδια.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται με την έλευση του Σεπτεμβρίου, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος είναι στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 14 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Επίσης στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου που μας προτρέπει να χτίσουμε τη ζωή μας σε πιο σταθερές βάσεις.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο

Τα ζώδια που θα βιώσουν ριζικές αλλαγές το φθινόπωρο είναι ο Κριός, ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός.

Φωτογραφία: Davyd Bortnik/Pexels

Κριός

Πολλές αλλαγές και εξελίξεις θα βιώσουν οι Κριοί φέτος το φθινόπωρο. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά κάποιες πόρτες σε φίλους και συνεργάτες και να πείτε αντίο σε σχέσεις που δεν σας προκαλούν καλό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωρίσετε και να αλλάξει εντελώς η ζωή σας.

Ταύρος

Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Θα έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες και τον σύντροφό σας και καλό είναι να δείξετε μια προσοχή καθώς οι συνέπειες θα είναι σημαντικές για την πορεία της ζωής σας.

Ζυγός

Στις 14 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο δικό σας ζώδιο που σας δίνει το κίνητρο να πραγματοποιήσετε επιτέλους τις αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση, τότε ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος το φθινόπωρο θα δείτε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, επαγγελματικά και προσωπικά.

Σκορπιός

Ηρθε η ώρα για οριστικά ξεκαθαρίσματα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Θα βάλετε όρια σε όσους παρεμβαίνουν σε δικά σας θέματα και θα πάρετε πρωτοβουλίες σε εργασιακά θέματα που θα σας αναδείξουν σε χρήσιμο συνεργάτη.

SHARE