Αλέκος Αλεξανδράκης
Αλέκος Αλεξανδράκης
28|01|2023 10:28
SHARE
THROWBACK

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κρατά αγκαλιά τον εγγονό του –Η τρυφερή throwback φωτογραφία


Μια φωτογραφία από τα παλιά δημοσιεύθηκε στο Instagram με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον εγγονό του και ενθουσίασε το διαδικτυακό κοινό.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου, με αμέτρητες επιτυχίες στο κινηματογραφικό στερέωμα αλλά και κατακτήσεις και τέσσερις γάμους.

Η τέταρτη σύζυγός του ήταν η ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ, με την οποία έμεινε παντρεμένος μόλις για δύο χρόνια ενώ μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, καρπούς του έρωτά τους, τον Βάσια και τη Γιοχάνα.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κρατά αγκαλιά τον εγγονό του σε ένα τρυφερό throwback

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media από το παρελθόν σπουδαίων καλλιτεχνών και τώρα, ένα τρυφερό στιγμιότυπο φανερώνει την αγάπη που είχε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στον εγγονό του, γιο της Γιοχάνα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ VintageGreece απεικονίζεται ο αείμνηστος ηθοποιός με τον εγγονό του, γιο της κόρης του, Γιοχάνα.

Σε αυτό το τρυφερό φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Αλέκος Αλεξανδράκης κρατά στην αγκαλιά του τον εγγονό του και να τον κοιτά με απεριόριστη αγάπη.

SHARE