Ζώδια και Αύγουστος
Ζώδια και Αύγουστος/Φωτογραφία:Boris Pavlikovsky/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα 4 άτυχα ζώδια του Αυγούστου -Θα πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο φετινός Αύγουστος είναι ο μήνας των δύο Πανσελήνων.

Την 1η Αυγούστου πραγματοποιείται η πρώτη πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και η δεύτερη θα γίνει την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων που θα είναι αρκετά πιο δύσκολη και ζόρικη.

Τον Αύγουστο θα έχουμε επίσης 6 ανάδρομους πλανήτες, με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο να μας οδηγούν σε μια νοσταλγία για το παρελθόν και μια απογοήτευση καθώς δεν θα υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θέλαμε. 

Αυτά είναι τα 4 άτυχα ζώδια του Αυγούστου -Θα πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο τον Αύγουστο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Αυτά τα 4 ζώδια θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία, γιατί τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα. Οι εντάσεις, οι καθυστερήσεις και η ψυχολογική πίεση θα τους φέρει στα όριά τους.

Δίδυμος

Ο Αύγουστος θα έχει κάποιες εντάσεις, ασυμφωνίες και ανατροπές. Αυτός ο μήνας θα σας οδηγήσει να νιώθετε ανικανοποίητοι και να θέλετε να πάρετε αποστάσεις από τους γύρω σας. Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές στο σπίτι, αλλά και στην εργασία και θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Αύγουστος δεν θα είναι καθόλου ξέγνοιαστος για τους Διδύμους.

Παρθένος

Τι κι αν είστε σε διακοπές, είστε σε μια μόνιμη ανησυχία και άγχος. Έχετε ανασφάλειες, φοβίες και δεν μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές. Κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική θα φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως έρθει το τέλος.

Φωτογραφία: Georgina Kak/Pexels

Τοξότης

Ο Αύγουστος δεν είναι χαλαρός για τους Τοξότες. Τα επαγγελματικά θέματα και η καριέρα τους απασχολούν πολύ. Μετά τις 23 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, τα επαγγελματικά θα γίνουν ακόμα πιο ζόρικα. Η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι τόσο ομαλή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές παρεξήγησεις.

Ιχθύς

Οι παρεξηγήσεις τον Αύγουστο θα είναι αρκετές και ιδίως μετά τις 23 του μήνα καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο. Αν είστε αυστηροί, παρορμητικοί και επικριτικοί με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα τότε να είστε έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις.

SHARE