Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
06|03|2024 10:02
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα δύο ζώδια που είναι εργασιομανείς -Δουλεύουν ασταμάτητα, ξεχνούν την προσωπική τους ζωή


Υπάρχουν κάποια ζώδια που αγαπούν τη δουλειά τους και πολλές φορές «χάνονται» μέσα σε αυτή.

Διαφορετικά το λέμε και εργασιομανία, και η αλήθεια είναι πως δύο του ζωδιακού κύκλου δουλεύουν ασταμάτητα, είναι τελειομανείς και κυριολεκτικά τα δίνουν όλα για την εργασία τους.

Από τη μία, η εργασιομανία έχει θετικό αντίκτυπο καθώς εξελίσσονται στα επαγγελματικά τους, από την άλλη όμως χάνουν σημαντικά κεφάλαια από τη ζωή τους , αφού βάζουν τη δουλειά πάνω από όλα.

Ο λόγος για τον Αιγόκερο και τον Παρθένο, οι οποίοι είναι καριερίστες και απόλυτα εργασιομανείς.

Αυτά τα 2 ζώδια είναι εργασιομανείς

Παρθένος

Είναι σχολαστικοί και λειτουργούν σαν πραγματικές μηχανές. Εάν έχετε έναν Παρθένο στην ομάδα σας για ένα ομαδικό project, περιμένετε συχνές συναντήσεις. Είναι τελειομανείς και δεν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο λεπτομερής όσο αυτοί.

Είναι πιθανό να δουλέψουν μέχρι τελική πτώσεως προσπαθώντας να παραμείνουν στην πρώτη θέση -ενώ θα τελειώσουν κάποια υποχρέωση πριν το deadline, ώστε να έχουν επιπλέον χρόνο για να χτενίσουν, να ελέγξουν τα γεγονότα και να βεβαιωθούν ότι όλα είναι αλάνθαστα και χωρίς λάθη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι, θα θέσουν προθεσμίες, θα δημιουργήσουν εκτεταμένες λίστες ελέγχου και θα εργαστούν σκληρά για κάθε project. Περιμένετε να έρθουν στο γραφείο νωρίτερα και να φύγουν αργότερα από όλους όταν υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Εκεί που όλοι οι άλλοι βλέπουν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα και να ανασυνταχθούν, οι Αιγόκεροι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν τον επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσουν μερικές ακόμη εργασίες πριν τελειώσει η μέρα.

SHARE