Ζώδια
Ζώδια/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο ζώδιο -Το συναντάς συχνότερα από όλα


Yπάρχει ένα ζώδιο το οποίο θα το συναντήσουμε πιο συχνά από τα υπόλοιπα.

Έχεις παρατηρήσει ποτέ πως συναναστρέφεσαι συνήθως με συγκεκριμένα ζώδια και για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κανένα άλλο; Για παράδειγμα, όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο του Bovary,gr, το πιο σπάνιο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως.

Οι τρεις λιγότερο πιθανές ημερομηνίες να έχει γεννηθεί κάποιος είναι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η παραμονή των Χριστουγέννων. Και οι τρεις αυτές ημερομηνίες πέφτουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο ζώδιο

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ορισμένα ζώδια είναι πιο συνηθισμένα από άλλα. Αυτό που βρίσκεται πρώτο στη λίστα είναι ο Σκορπιός.

Αυτό το ζώδιο έχει γενέθλια τον Νοέμβριο που σημαίνει ότι έχει συλληφθεί τέλη Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου, κοντά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κύρια χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η καχυποψία, η δυναμικότητα, το πάθος, η μαχητικότητα και η εκδίκηση.
Επίσης θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Είναι πολύ παρατηρητικός και θα χρησιμοποιήσει κάθε αδυναμία του άλλου για να βγει αυτός κερδισμένος. Είναι πονηρός και το βλέμμα του είναι διαπεραστικό.

Φωτογραφία: Shutterstock

Το δεύτερο πιο συνηθισμένο ζώδιο είναι ο Παρθένος. Οι πιο συνηθισμένες μέρες γέννησης των ανθρώπων εντοπίζονται μεταξύ της 9ης και της 20ής Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η κύρια περίοδος της Παρθένου, οπότε αυτό είναι και το δεύτερο πιο συνηθισμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

SHARE