Γάτα
Γάτα/Φωτογραφία: River Fx/Unsplash
ΤΟΧΙC

Αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο -Είναι απρόβλεπτος, κυκλοθυμικός και λέει ψέματα


Οι τοξικοί άνθρωποι είναι γύρω μας, στη ζωή μας. Μόνο που δεν φοράνε ταμπέλες για να τους αναγνωρίσουμε. 

Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε ποιο είναι το πιο τοξικό ζώδιο ή καλύτερα ο βασιλιάς της τοξικότητας. Kαι όχι, δεν είναι ο Σκορπιός.

Το πιο τοξικό ζώδιο είναι ο Δίδυμος καθώς η κυκλοθυμία του και η διπροσωπία του είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αυτό το ζώδιο λέει πολλά ψέματα, φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και ανακατεύεται σε όλα. Είναι κυκλοθυμικός, έχει υπερβολικές αντιδράσεις, είναι απρόβλεπτος και αρκετά παρορμητικός.

Ο Δίδυμος ποτέ δεν λέει αυτό που πραγματικά πιστεύει ή σκέφτεται. Το χιούμορ του αρκετές φορές είναι σαρκαστικό και γίνεται προσβλητικός ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνει. Αγχώνεται υπερβολικά και μεταφέρει αυτό το στρες και στους γύρω του. Είναι κουτσομπόλης και αλλάζει γνώμη από την μία στιγμή στην άλλη. Μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο μέσα σε μια μέρα.

Αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο -Είναι απρόβλεπτος, κυκλοθυμικός και λέει ψέματα

Ως μεταβλητό ζώδιο ο Δίδυμος έχει την κακή συνήθεια να αλλάζει γνώμη πολύ συχνά, όπως και διάθεση. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να του περάσει ο μεγάλος ενθουσιασμός ή να ξενερώσει ξαφνικά από μία λέξη, αφήνοντας το ταίρι του στα κρύα του λουτρού.

Αυτό το ζώδιο θεωρείται το πιο τοξικό καθώς απολαμβάνει να μπερδεύει τους ανθρώπους με την προσωπικότητά του. Στις ερωτικές σχέσεις του είναι πολύ δύσκολος γιατί του αρέσει να φλερτάρει, να είναι πολλές φορές χειριστικός και όταν αποφασίσει κάτι πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη.

SHARE