Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
10|05|2024 14:26
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο -Ό,τι κι αν κάνει πετυχαίνει τους στόχους του, έχει την τύχη με το μέρος του


Κάθε ζώδιο έχει έναν πλανήτη κυβερνήτη που ορίζει και την τύχη του.

Όταν μιλάμε για τύχη στο πλαίσιο της αστρολογίας, ο Δίας παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Δίας αντιπροσωπεύει την καλή τύχη και έχει μια «τεράστια επιρροή» στο πόσο τυχερό είναι ένα ζώδιο.

Βέβαια, πέραν του Δία, πολλές φορές η τύχη είναι και θέμα ψυχολογίας, κοινώς, οι θαρραλέοι ευνοούνται περισσότερο.

Σε αντίθεση με τον απαισιόδοξο Αιγόκερω που προσελκύει όλα τα αρνητικά της μοίρας του, αυτό το ζώδιο με την τολμηρή στάση του πετυχαίνει ό,τι κι αν δοκιμάσει και έχει την τύχη με το μέρος του.

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο

Ο λόγος για τον θαρραλέο και τολμηρό Τοξότη

Ο Τοξότης μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί τυχερός αφού έχει κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Στην αστρολογία, ο Δίας συμβολίζει την τύχη και την επέκταση, καθιστώντας τον Τοξότη το πιο τυχερό ζώδιο από όλα.

« Όντας ζώδιο φωτιάς και μεταβλητό ζώδιο, ο Τοξότης έχει το κίνητρο αλλά και την ικανότητα να προσαρμόζεται αλλά και να αρπάζει κάθε ευκαιρία», λέει ο Bennet στο Bustle και συνεχίζει «τυχοδιώκτες και ριψοκίνδυνοι, οι Τοξότες χρησιμοποιούν τη φωτιά τους για να ενισχύσουν την τύχη τους».

Οι Τοξότες έχουν την πεποίθησή ότι με ό,τι κι αν καταπιαστούν θα πετύχουν, κάτι που τους ωθεί να αδράξουν κάθε νέα ευκαιρία. Ρισκάρουν συχνά και ποτέ δεν είναι απαισιόδοξοι. Δεν αμφιβάλλουν ποτέ για τις δυνάμεις τους.

SHARE