Ζώδια
Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό στις 8 Απριλίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο


Ο Απρίλιος φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου και δυστυχώς δεν είναι μια εύκολη έκλειψη για κάποια ζώδια.

Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου πραγματοποιείται μια δυναμική Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα, που μας καλεί να δώσουμε σημασία στις αλλαγές που βιώνουμε. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 26 Απριλίου που φέρνει μια δυσκολία στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Επιπλέον πολύ κοντά σε αυτή την έκλειψη πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται στις 10 Απριλίου.


Φωτογραφία από Polina Kovaleva/Pexels

Εκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό στις 8 Απριλίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Στις 8 Aπριλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι που επηρεάζει περισσότερο τα παρακάτω ζώδια:

Kριός

H Ηλιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια νέα αρχή. Θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, για να μπορέσετε να κάνετε ένα restart στη ζωή σας.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή θα σας ζορίσει αρκετά. Θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και θα πρέπει να δείτε πάλι τους στόχους σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να μην συμβιβάζεστε σε σχέσεις που δεν σας βοηθούν.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό σας φέρνει αντιμέτωπους με μεγάλες αλήθειες που κάποιες δεν θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ηρεμία. Θα χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή σας και το μέλλον σας, για αυτό καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία και σύνεση.

Αιγόκερως

Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε, να μετακομίσετε με τον σύντροφό σας ή να επιστρέψετε στο πατρικό σας. Προσπαθήστε επίσης να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή

 

SHARE