Φωτογραφία: unsplash/@ninjason
Φωτογραφία: unsplash/@ninjason
10|02|2023 08:00
SHARE
TIPS

Μικρή ντουλάπα: Έτσι θα διπλώνεις τα τζιν σου για να έχεις πάντα χώρο


Μία μικρή ντουλάπα μπορεί να μην χωράει όλα σου τα ρούχα, υπάρχουν όμως τρόποι ώστε να δημιουργήσεις χώρο εκεί που δεν υπάρχει.

Το πρόβλημα με μία μικρή ντουλάπα μπορεί να εντοπιστεί κυρίως τους χειμερινούς μήνες, όταν τα μάλλινα πουλόβερ πιάνουν το μεγαλύτερο χώρο. Τι θα έλεγες λοιπόν αν υπήρχε ένας τρόπος να χωρέσεις τα πάντα, εύκολα και γρήγορα χωρίς να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου κομμάτια;

Μέσα από το προφίλ Fashion Daily Inspo στο Instagram ανακαλύψαμε 3 τρόπους για να διπλώνουμε τα τζιν μας ανάλογα με το πού τα αποθηκεύουμε, δηλαδή σε συρτάρι, σε ράφι ή απλά στη ντουλάπα.

Μικρή ντουλάπα: Έτσι θα διπλώνεις τα τζιν σου για να έχεις πάντα χώρο

Αν τοποθετούμε τα τζινσε κάποιο ράφι της ντουλάπας, διπλώνουμε το κάθε μπατζάκι ξεχωριστά προς τον καβάλο και μετά διπλώνουμε στη μέση.

Αν πάλι τοποθετείς τα τζιν σου σε συρτάρι, δίπλωσε όπως κάθε άλλη φορά το τζιν σου, στη μέση, έπειτα πιάσε την άκρη από τα δύο μπατζάκια και δίπλωσέ τα μέχρι τα μισά του τζιν. Δίπλωσε στη συνέχεια και τον καβάλο προς τα κάτω και τοποθέτησε τις άκρες από τα μπατζάκια μέσα στο κενό που δημιουργείται.

Τέλος, αν τακτοποιείς τα τζιν σου μέσα στη μικρή ντουλάπα σου και προσπαθείς να εξοικονομήσεις χώρο, δίπλωσε ελάχιστα το πάνω μέρος του τζιν (τον καβάλο) και έπειτα δίπλωσε στη μέση το κάθε μπατζάκι ξεχωριστά τοποθετώντας τα τελικά μέσα στο άνοιγμα του τζιν. Έπειτα, και αφού το τζιν σου έχει διπλωθεί και έχει «μικρύνει» ο όγκος του κατά πολύ, δίπλωσε στη μέση.

SHARE