Φωτογραφία: Instagram/@maddiekossin
Φωτογραφία: Instagram/@maddiekossin
01|10|2023 09:25
SHARE
FITNESS COACH

Fitness coach που έχασε σχεδόν 30 κιλά (χωρίς να κάνει δίαιτα) αποκαλύπτει 3 απλούς τρόπους για να αδυνατίσεις


Μια γυναίκα που έχασε σχεδόν 30 κιλά -χωρίς να κάνει δίαιτα- αποκάλυψε τρία εύκολα -αλλά θαυματουργά- βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς αν θέλει να ξεκινήσει να χάνει βάρος.

Η Maddie Kossin, fitness coach και διατροφολόγος, έχει περισσότερους από 272,000 ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζεται την προσέγγισή της «no BS' » για την απώλεια βάρους.

Η 25χρονη προσπαθούσε να αλλάξει την εικόνα του σώματος της αλλά και να βελτιώσει τη σχέση της με με το φαγητό για σχεδόν μια δεκαετία πριν ξεκινήσει το επιτυχημένο ταξίδι απώλειας βάρους πριν από σχεδόν επτά χρόνια.

Αφού σταμάτησε να ακολουθεί τις δίαιτες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και επικεντρώθηκε σε βιώσιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής της, κατάφερε να χάσει περιττό λίπος με την αλλαγή πια στο σώμα της να είναι εμφανής.

Η ίδια μέσα από το σχετικό βίντεο στο TikTok, αποκάλυψε 3 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσει κανείς για να ξεκινήσει να χάνει κιλά.

Η πρώτη συμβουλή στους διαδικτυακούς της φίλους είναι να αγοράσουν ένα χαριτωμένο μπουκάλι νερό και να το παίρνουν μαζί όπου κι αν πάνε.

«Πιείτε νερό πριν φάτε. Πιείτε νερό αφού φάτε. Πιείτε το ανάμεσα στα γεύματα. Απλά πάρτε ένα μπουκάλι που σας αρέσει και συνηθίστε να το παίρνετε πάντα μαζί σας και να πίνετε νερό διαρκώς» είπε.

Η δεύτερη συμβουλή της, να περπατούν για 20 λεπτά κάθε μέρα. Η Kossin σημείωσε ότι θα μπορούσατε επίσης να χωρίσετε τα 20 λεπτά με όποιον τρόπο θεωρείτε κατάλληλο, λέγοντας ότι θα μπορούσατε να περπατήσετε για τέσσερα λεπτά πέντε φορές ή 10 λεπτά δύο φορές. Εξαρτάται από εσάς.

Τέλος, η Kossin πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γράψουν τον τρέχοντα στόχο απώλειας βάρους σε ενεστώτα χρόνο, σαν να το έχουν ήδη βιώσει, και να κρατούν ημερολόγιο με τους μικρούς αλλά εφικτούς στόχους τους.

«Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε 30 κιλά, γράψτε: “Είμαι τόσο ευγνώμων που έχασα 30 κιλά και νιώθω καταπληκτικά με το σώμα μου», λέει.

@maddiekossin Easy weight loss tips if you are starting from scratch or you are a beginner. What I wish I would have known. #weightlosstipsforwomen #womensweightloss #womensweightlosstips #weightloss #weightlossmotivation #weightlossmindset #weightlosstipsforbeginner weight loss tips beginners weight loss #weightlosshelp #weightlosshelpforwomen #fatlosstips #fatlosshelp #fatlossjourney ♬ Stay With Me - Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams
SHARE