γυάλινα δοχεία με φαγητό
Φωτογραφία: Unsplash/@ellaolsson
29|09|2023 09:18
SHARE
VIRAL HACK

To viral hack για να καθαρίσετε το δοχείο φαγητού από λάδια και σάλτσες στο λεπτό -Χωρίς σφουγγάρι, θα αστράφτει


Πολλά είναι τα viral hack που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με μερικά να μην λειτουργούν όπως θα θέλαμε αλλά μερικά να μας λύνουν πραγματικά τα χέρια.

Στην προκειμένη περίπτωση, είδαμε ένα βίντεο που αφορά τον καθαρισμό των δοχείων φαγητού, το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Μετά την κατανάλωση του φαγητού που έχουμε βάλει στο πλαστικό δοχείο μας, το λάδι και οι σάλτσες «κολλούν» σαν μαγνήτης στα τοιχώματα και, όση προσπάθεια κι αν κάνουμε με το σφουγγάρι, είναι πιθανό στο τέλος το λάδι να παραμένει στα τοιχώματα.

Στο Instagram ανακαλύψαμε ένα πανέξυπνο κόλπο που πρέπει να δοκιμάσετε και εσείς.

To viral hack για να καθαρίσετε το τάπερ από λάδια και σάλτσες στο λεπτό -Χωρίς σφουγγάρι, θα αστράφτει

Τα βήματα είναι απλά. Ξεπλένετε με λίγο νερό το πλαστικό δοχείο, βάζετε ένα κομμάτι ρολό κουζίνας, ρίχνετε λίγες σταγόνες από υγρό πιάτων, γεμίζετε ελάχιστα με νερό και κλείνετε καλά με το καπάκι.

Το ευχάριστο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι, αφού κλείσετε το δοχείο, θα πρέπει να το ανακινήσετε, με το νερό και το υγρό πιάτων να δημιουργούν σαπουνάδα ενώ το χαρτί «μαζεύει» όλο το λάδι που έχει απομείνει στα τοιχώματα.

Ο έξυπνος αυτός τρόπος θα σας λύσει τα χέρια αφού όχι μόνο θα καθαρίσει το δοχείο στο πι και φι, θα σας βγάλει και από τη δυσάρεστη θέση να γεμίσουν λάδια τα χέρια και το σφουγγάρι σας.

Μετά από την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να σαπουνίσετε το δοχείο με το σφουγγάρι αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως δεν θα χρειαστεί.

SHARE