γυναίκα σωσίας της Όντρει Χέμπορν
Φωτογραφία: Instagram/ @bttywt
20|01|2023 10:15
SHARE
VINTAGE GIRL

Η Instagramer που μοιάζει εκπληκτικά στην Όντρεϊ Χέπμπορν -Ντύνεται με vintage ρούχα


Κατά καιρούς, διάφοροι σωσίες διασήμων γίνονται viral στα social media, χτίζοντας συχνά την διαδικτυακή τους ταυτότητα γύρω από αυτή την ομοιότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι που, ενώ μπορεί να μοιάζουν εκπληκτικά σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο, δεν βασίζονται απαραίτητα σε αυτό, και αποκτούν κοινό χάρη σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως το στιλ ή το μουσικό γούστο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η influencer Batt, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην Όντρεϊ Χέπμπορν.

Η -πραγματικά ανατριχιαστική -ομοιότητά της με την ηθοποιό, για την οποία έχει κάνει και σχετική ανάρτηση, γράφοντας ότι είναι η μεγαλύτερη έμπνευσή της, δεν είναι το μόνο για το οποίο την ακολουθούν περί τις 43 χιλιάδες followers.

H Bat ή Batty όπως την αποκαλούν, λατρεύει τη δεκαετία του '60 και όλο της το στιλ είναι βασισμένο σε αυτήν.

Η ίδια αναρτά ποστ με μίνι φορέματα με ψυχεδελικά λουλούδια, penny lane coats, mary janes, πουκάμισα με βολάν και μίνι φούστες, ενώ τόσο το μακιγιάζ όσο και τα χτενίσματά της παραπέμπουν σταθερά στην εποχή.

Παράλληλα, η Batty είναι φαν της μουσικής των 60s (και ποιος δεν είναι;) και συλλέγει βινύλια, επιμελείται λίστες στο Spotify και κάνει συχνά αφιερωματικές αναρτήσεις με μπάντες όπως οι Beatles και οι Mamas and the Papas.

Φυσικά, οι followers δεν παραλείπουν να της γράφουν πόσο μοιάζει στην Όντρεϊ!

SHARE