Φωτογραφία: Finos Film
Φωτογραφία: Finos Film
19|06|2023 13:53
SHARE
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Ο Σωτήρης Μουστάκας σε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξία


Ο αξέχαστος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Σωτήρης Μουστάκας, σε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξία.

O Σωτήρης Μουστάκας υπήρξε πολύ ερωτευμένος με τη Μαρία Μπονέλου. Παντρεύτηκαν το 1973 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Αλεξία. Όταν η ηθοποιός και σύζυγος του Σωτήρη Μουστάκα, Μαρία Μπονέλου έπαθε Αλτζχάιμερ εκείνος της αφοσιώθηκε πλήρως μέχρι τον θάνατο του στις 4 Ιουνίου του 2007. Εκείνη τον ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα στις 30 Αυγούστου 2007.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media με τον ηθοποιό στις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, τώρα όμως μια σπάνια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. Στο κάδρο απεικονίζεται ο αείμνηστος Σωτήρης Μουστάκας με την αγαπημένη του κόρη.

Ο Σωτήρης Μουστάκας σε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξία

Τη σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε η Ελενα Μακρή Λυμπέρη στο προφίλ της στο Instagram όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από το παρελθόν σπουδαίων ηθοποιών -και όχι μόνο- από την καθημερινότητά τους, τις θεατρικές παραστάσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε μεταξύ άλλων: «Η Αλεξία Μουστάκα, η οποία ακολούθησε στο σανίδι τα βήματα του πατέρα αλλά και της μητέρας της, Μαρίας Μπονέλλου, είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της με αφορμή την επέτειο του θανάτου του ηθοποιού: «Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ημέρα που να μην έχω καλέσει στο μυαλό μου τον πατέρα μου αυτά τα 16 χρόνια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλά γίνεται πιο γλυκός. Το καλοκαίρι που αρρώστησε, όταν γυρνούσα σπίτι μετά τις πρόβες έβαζα τα κλάματα στο κρεβάτι μου. Δεν μου μιλούσε για την αρρώστια του, με κράτησε πολύ απ' έξω, γιατί νόμιζε ότι μου κάνει καλό, ενώ δεν μου έκανε. Μετά από τρεις μήνες από τον θάνατο του πατέρα μου, έφυγε και η μητέρα μου, δεν άντεξε την απουσία του. Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα να βλέπω τον πατέρα μου στις ελληνικές ταινίες. Έχουν υπάρξει άπειρες στιγμές που λέω στον πατέρα μου «να ήσουν εδώ». Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, σαν να ζει».

SHARE