Φωτογραφία: Instagram/@jennaaaamariee
Φωτογραφία: Instagram/@jennaaaamariee
20|12|2023 12:44
SHARE
FITNESS COASH

Fitness coach δίνει δύο ασυνήθιστες συμβουλές σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος -Πώς μεταμόρφωσε το σώμα της


Μια fitness coach που βοηθά γυναίκες να χάσουν βάρος αποκάλυψε στα social media πώς μεταμόρφωσε το σώμα της «κάνοντας λιγότερα στο γυμναστήριο» και τρώγοντας περισσότερο.

Η 27χρονη Jenna Rizzo, από τη Γεωργία, έχει σχεδόν 60,000 ακόλουθους στο TikTok, όπου δημοσιεύει συμβουλές γυμναστικής και απώλειας βάρους.

Σε βίντεό της μίλησε για τα δύο πράγματα που έκανε εκείνη και άλλαξε το σώμα της, ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία της με το πριν και το μετά.

«Πήγα από αυτό σε αυτό, και σας έχω δύο συμβουλές που οι περισσότεροι personal trainers δεν λένε ποτέ» είπε ξεκινώντας το βίντεο της το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 22.000 φορές και ενθουσίασε τους χρήστες με την προσέγγισή του στη δίαιτα.

Η φωτογραφία της από το «πριν» ,τη δείχνει στη θάλασσα με την πλάτη της γυρισμένη ενώ φορά ένα μπικίνι.

Είναι αδύνατη αλλά έχει ελάχιστο μυϊκό ιστό σε σύγκριση με την επόμενη φωτογραφία η οποία δείχνει το αποτέλεσμα μετά την προσπάθειά της. «Μου πήρε πολύ χρόνο να φτάσω από το σημείο Α στο σημείο Β, επειδή επικεντρωνόμουν σε λάθος πράγματα» παραδέχτηκε.

Οι δύο συμβουλές της fitness coach που άλλαξαν το σώμα της

«Θα σας πω τα δύο πράγματα στα οποία πρέπει πραγματικά να εστιάσετε και μπορεί να κάνετε πιο γρήγορη πρόοδο από μένα».

Η πρώτη συμβουλή της είναι να μειώσετε τις φορές που προπονείστε μέσα στην εβδομάδα. «Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι το να κάνουμε πραγματικά μεγάλες προπονήσεις πέντε, έξι φορές την εβδομάδα θα μας κάνουν καλό αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσε να μας κάνουν περισσότερο κακό», εξήγησε και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό συμβαίνει επειδή όταν γυμνάζεστε πολύ, καταπονείτε τους μύες σας και πρέπει να τους εξασφαλίσετε την απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν. Είδα μια σημαντική διαφορά στη σωματική μου διάπλαση όταν σταμάτησα να προπονούμαι έξι ημέρες την εβδομάδα και έπεσα στις τέσσερις».

Η Rizzo όπως έχει αποκαλύψει στους followers της, τις δύο ημέρες της προπόνησής της γυμνάζει το κάτω μέρος του σώματός της και τις άλλες δύο το πάνω μέρος, ενώ η κάθε προπόνηση διαρκεί 1 ώρα.

Η δεύτερη συμβουλή της Rizzo ήταν να «τρώτε περισσότερο από ό, τι νομίζετε» ότι πρέπει. Όπως λέει η ίδια, οι δίαιτες των 1.200 θερμίδων, τα γεύματα χαμηλών υδατανθράκων και η διαλειμματική νηστεία δεν λειτουργούν για όλους και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας δυσκολεύουν.

«Εάν ο στόχος μας είναι να γίνουμε δυνατοί και να χτίσουμε μυς πρέπει να τροφοδοτούμε το σώμα μας καλύτερα από ό, τι μας επιβάλει η παραδοσιακή κουλτούρα δίαιτας» λέει.

«Έχω προπονήσει εκατοντάδες γυναίκες και ούτε μία από αυτές δεν έτρωγε θερμίδες κάτω από 1.500 την μέρα. Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: φάτε το φαγητό σας και ξεκουραστείτε. Μπορείτε να μεταμορφώσετε το σώμα σας κάνοντας λιγότερα στο γυμναστήριο και περισσότερα στην κουζίνα» πρόσθεσε στη λεζάντα.

@jennaaaamariee

You can transform your body by doing less in the gym & more in the kitchen.

♬ original sound - Jenna Rizzo | Weight Loss
SHARE