Τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά φέτος τα Χριστούγεννα
Τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά φέτος τα Χριστούγεννα/Φωτογραφία: Daniel Reche/Pexels
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022

Τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τα Χριστούγεννα


Μάθαμε σε παλιότερο άρθρο πως τα τρία τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου είναι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως.

Ποια ζώδια λοιπόν δεν θα περάσουν καλά τις γιορτές των Χριστουγέννων; Η αστρολογία έχει την περίφημη τριάδα που θα είναι εν μέρει οι άτυχοι των γιορτών. Δεν θα περάσουν τόσο καλά, θα έχουν διαφωνίες και ένταση με τους δικούς τους και κάποια σχέδια θα αναβληθούν την τελευταία στιγμή.

Στις 25 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που επηρεάζει αρνητικά τον Κριό, τον Δίδυμο και τον Λιοντάρι. Χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Πρέπει αυτά τα τρία ζώδια να είναι λίγο πιο ψύχραιμα και υπομονετικά καθώς οι εντάσεις, η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο προσκήνιο.  

Τα δύο ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τα Χριστούγεννα

Κριός

Είσαι σε διάθεση να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου έτσι ακριβώς όπως τα νιώθεις. Αναμενόμενο λοιπόν να υπάρξουν αντιδράσεις και ένταση. Το κλίμα των γιορτών θα είναι αρκετά έντονο για σένα Κριέ που θα φουλ παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό τραπέζι. Την ίδια ώρα θα νιώσεις μια εξάντληση με όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις να φέρεις εις πέρας.


Φωτογραφία από picjumbo.com/Pexels

Δίδυμος

Αν είσαι σε μια σχέση που τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, σου έχουμε δυσάρεστα νέα καθώς στις γιορτές θα έχετε μεγάλη ένταση μεταξύ σας. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου καλή η στιγμή για να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Ισως υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας στη σχέση με σένα να έχεις έντονη κτητικότητα. Γενικώς στις γιορτές θα νιώθεις κούραση και εξάντληση και αυτό θα σε κάνει να μην έχεις υπομονή. Οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές και η συμπεριφορά σου θα είναι περισσότερο επιθετική απ΄ όσο θα έπρεπε.

Λέων

Δεν είσαι σε διάθεση να κάνεις καμία υποχώρηση γενικώς τις γιορτές και αυτό φυσικά δεν θα αρέσει στους αγαπημένους σου. Επίσης μια φιλία σου θα περάσει από μια δοκιμασία καθώς θα πεις πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει και αυτό θα φέρει έντονη λογομαχία. Στις 8 Δεκεμβρίου θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και θα σου αποκαλυφθεί ένα ψέμα που θα σε αναγκάσει να δώσει ένα τέλος σε μια σχέση (επαγγελματική ή προσωπική).

SHARE