Εορταστικό τραπέζι
Εορταστικό τραπέζι/Φωτογραφία: Nicole Michalou/Pexels
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που έχουν τον καυγά στο τσεπάκι τους -Θα τσακωθούν σίγουρα στο εορταστικό τραπέζι


Τα ζώδια που συνήθως τσακώνονται στις γιορτές και ιδίως στο οικογενειακό τραπέζι είναι ο Κριός, ο Λέων, ο Παρθένος και ο Υδροχόος.

Κανείς δεν θέλει να τσακώνεται κατά την διάρκεια των γιορτών, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις το στρες είναι υψηλό και τα συναισθήματα έντονα εκείνη την περίοδο.

Τα Χριστούγεννα εκτός από δώρα, στολίδια και νόστιμες λιχουδιές, περιλαμβάνουν και ανεπιθύμητες συναντήσεις με συγγενείς που είναι δυστυχώς... αναγκαστικές λόγω των γιορτών. Καταναλωτισμός, δώρα, υπερφαγία, παρουσιάζονται για να ξεγελάσουν τα ενδοοικογενειακά προβλήματα, τις προστριβές μεταξύ συντρόφων, τους καβγάδες και τις διαφορές μεταξύ παιδιών και γονέων. 

Τα ζώδια που θα τσακωθούν σίγουρα στο εορταστικό τραπέζι

Δεν είναι λίγες οι φορές που το εορταστικό κλίμα καταλήγει πολεμικό, με εντάσεις, φωνές, άβολες ερωτήσεις και καβγάδες που βρίσκουν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια.

Όλοι γνωρίζουμε αυτά τα τραπέζια από τα οποία κάποιες φορές ευχηθήκαμε να απουσιάζουμε. Όλα κυλούν φαινομενικά ήρεμα, μοιάζει να μην συμβαίνει τίποτα, όμως πίσω από από αυτό υποβόσκουν δύσκολα συναισθήματα.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του purewow τα 4 ζώδια που συνήθως τσακώνονται στις γιορτές είναι ο Κριός, ο Υδροχόος, o Παρθένος και ο Λέων.

Φωτογραφία: Nicole Michalou/Pexels

Κριός

Με κυβερνήτη του τον μαχητικό Άρη, ο Κριός νευριάζει εύκολα και όταν τσακώνεται με κάποιον, μπορεί να πει κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνει αργότερα. Είναι παρορμητικός, ανυπόμονος και θυμώνει σχετικά εύκολα. Ο Κριός έχει πάντα μια ολόκληρη λίστα για τους λόγους που αυτός έχει δίκιο και ο άλλος είναι ο φταίχτης. Επίσης πολλές φορές το καυστικό του χιούμορ προκαλεί αντιδράσεις στο οικογενειακό τραπέζι.

Λέων

Ένας Λέων μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο μικρή σύγκρουση σ΄ ολόκληρο δράμα. Περισσότερο κοινό σημαίνει περισσότερος κόσμος που θα πάρει το μέρος του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι πιο δραματικός και από ήρωα σαπουνόπερας. Αυτό το ζώδιο είναι τόσο περήφανο που σπάνια θα παραδεχτεί το λάθος του. Ο Λέοντας θα θυμώσει και θα στο δείξει με έντονο τρόπο αν τον υποτιμήσεις, τον υποβιβάσεις, τον προσβάλεις και δεν του φερθείς έτσι όπως του αξίζει. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο και σίγουρα δεν θα πτοηθεί να νευριάσει μπροστά σε κόσμο.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο θυμώνει και αρπάζεται εύκολα. Η αναλυτική του σκέψη, το άγχος και η τελειομανία του τον κάνουν να έχει πολλά ξεσπάσματα. Ο τρόπος σκέψης του είναι υπέρ αναλυτικός γεγονός που τον κάνει να αγχώνεται, να πιέζεται και να ξεσπά. Επίσης ο Παρθένος χαρακτηρίζονται από το γεγονός πως κρίνει τους πάντες και τον εαυτό του υπερβολικά. Οταν περιτριγυρίζεται από την οικογένειά αρχίζει την κριτική και εκεί είναι που γίνεται χαμός!

Υδροχόος

Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ που έχει αρκετές δόσεις ειρωνείας και εκεί είναι που αρχίζει το γλέντι. Οι περισσότεροι παρεξηγούνται με το χιούμορ του στο οικογενειακό τραπέζι. Επίσης αυτό το ζώδιο απολαμβάνει τη μοναξιά. Θα προτιμούσε να περάσει χρόνο μόνος του, κάνοντας πράγματα που του αρέσουν, παρά να είναι αναγκαστικά με ανθρώπους που δεν συμπαθεί απαραίτητα.

SHARE