Ζώδια Αυγούστου
Ζώδια Αυγούστου/Φωτογραφία: Φωτογραφία Emre Akyol/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ένταση και χωρισμοί στις 9 Αυγούστου -H όψη της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει 4 ζώδια


Μία από τις δύσκολες ημέρες του Αυγούστου, σε αστρολογικό επίπεδο, είναι στις 9 Αυγούστου καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Πρόκειται για μια όψη που δημιουργεί εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και χωρισμούς. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι και καλό είναι αυτά τα 4 ζώδια να είναι πολύ προσεκτικά στις αντιδράσεις και την συμπεριφορά τους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μάς καλεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Κάποιοι θα χωρίσουν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε έναν πρώην σύντροφο.

Ένταση και χωρισμοί στις 9 Αυγούστου -H όψη της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει 4 ζώδια

Στις 9 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει τις σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, και πολλοί θα έρθουν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως χωρισμούς και λήξη συνεργασιών.

Ας τα δούμε αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος

Πολλοί Ταύροι θα νιώσουν μια μεγάλη συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφό τους. Το κλίμα είναι ψυχρό και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει την σχέση τους. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα ταράξει τα νερά.

Φωτογραφία: Jess Bailey Designs/Pexels

Λέων

Το κλίμα μέσα στη σχέση δεν θα είναι ρόδινο. Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις θα φέρουν αναστάτωση και ίσως θελήσουν κάποιοι Λέοντες περισσότερο χρόνο με τον εαυτό τους. Η όψη ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί τσακωμούς για ψύλλου πήδημα.

Σκορπιός

Στις 9 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση των Σκορπιών και κάποιοι θα νιώσουν ότι απομακρύνονται από τον σύντροφό τους. Ένταση, θυμός και τσακωμοί χωρίς ουσιαστικό λόγο θα είναι στο προσκήνιο. 

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους αυτή η όψη φέρνει χωρισμούς για τους δεσμευμένους και ένα νέο πρόσωπο για τους singles. Πάντως οι Υδροχόοι θα μπουν σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και να απομακρυνθούν από ανθρώπους που τους προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

SHARE