Κινητό
Φωτογραφία: Karolina Grabowska/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια συνηθίζουν να εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις -Έχουν master στο ghosting


Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν τρία ζώδια που θα εξαφανιστούν χωρίς να σου δώσουν εξηγήσεις.

Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, ιδίως αν είσαι αυτός που του ανακοινώνουν το τέλος της σχέσης. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ένας χωρισμός έρχεται χωρίς καμία απολύτως εξήγηση και είναι πολύ πιθανόν να σου έχει τύχει και σένα.

Η ξαφνική διακοπή της επικοινωνίας από την μία πλευρά χωρίς λόγο, εξήγηση και προειδοποίηση με εσένα να μην ξέρεις «από πού 'σου ρθε» είναι μάστιγα πια στις ανθρώπινες σχέσεις. Το τέλος έρχεται χωρίς ο άλλος να σου κάνει μια κουβέντα και εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος.

«Του τελείωσε», λοιπόν, αλλά δεν μπαίνει σε διαδικασία να σου εξηγήσει το παραμικρό. Απλά, χάνεται για να καταλάβεις ότι δεν θέλει άλλο. Τα ζώδια που ακολουθούν αυτή την τακτική είναι τρία: o Δίδυμος, ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Οι «φαντομάδες» της αστρολογίας: Αυτά είναι τα ζώδια που συνηθίζουν να εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις

Ο ξαφνικός χωρισμός χωρίς εξηγήσεις είναι δύσκολος και με τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να το βιώσεις.

Φωτογραφία: Ann H/Pexels

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου επειδή έχει βρει κάποιον άλλον να του τραβήξει την προσοχή. Οι Δίδυμοι μπορεί να μεταφέρουν εύκολα το ενδιαφέρον τους αλλού, να γίνουν απόμακροι ή ακόμη και να εξαφανιστούν χωρίς εξηγήσεις. Και επειδή ποτέ δεν είναι σίγουροι, μπορεί να επανεμφανιστούν στη ζωή σας μετά από καιρό και να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που το είχαν αφήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης ενθουσιάζεται πανεύκολα και βαριέται σχετικά γρήγορα, πράγμα που τον κάνει να έχει συνεχώς τάσεις φυγής από όλους και από όλα. Ναι, το ghosting είναι μία συνηθισμένη τακτική για εκείνον. Είναι ικανός, ακόμα κι αν ενδιαφέρεται απόλυτα για σένα, να χαθεί τελείως, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, απλά για την περιπέτεια, την επανάσταση και την αλλαγή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος την μια ημέρα είναι δίπλα σου και βλέπετε ταινία στον καναπέ, και την επόμενη σου έχει ζητήσει να χωρίσετε. Εν τω μεταξύ επειδή δεν αντέχει τα δύσκολα συναισθήματα και το δράμα καθώς έρχεται σε μεγάλη αμηχανία (όπως εσύ να κλαις μπροστά του) το πιο πιθανό είναι να σου το πει με μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα. Αυτό το ζώδιο έχει έναν φόβο δέσμευσης και του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του και να κάνει τα δικά του πράγματα. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι αν καταπιεστεί από τη ζήλια σου ή τον περιορισμό της ελευθερίας του. Αν θέλει τα τερματίσει την σχέση θα το κάνει πολύ γρήγορα. Αυτό το ζώδιο θα γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε του δημιουργεί στεναχώρια ή θλίψη.

SHARE