Κρήτη
Κρήτη/Φωτογραφία: Panagiotis Boutsias/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζώδια: Ποιοι θα είναι τυχεροί με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στις 13 Αυγούστου


Αυτή την Κυριακή 13 Αυγούστου ο Ήλιος από τον Λέοντα θα συναντήσει την Αφροδίτη που κινείται από τις 23 Ιουλίου σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο. 

Αν η Αφροδίτη δεν ήταν ανάδρομη θα ήταν μια εξαιρετική αστρολογική όψη. Παρ΄ όλα αυτά η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα ευνοήσει ιδιαίτερα τρία ζώδια: τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες.

Στις 13 Αυγούστου αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και όσον αφορά τα οικονομικά, θα προκύψει μια θετική εξέλιξη. Υπάρχει έντονη επιθυμία για συντροφικότητα και μια τάση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι σχέσεις βελτιώνονται, νέες γνωριμίες προκύπτουν και είναι η κατάλληλη μέρα για το πρώτο ραντεβού.

Ζώδια: Ποιοι θα είναι τυχεροί με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στις 13 Αυγούστου

Στις 13 Αυγούστου ο Ήλιος στον Λέοντα θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο, μια όψη που δημιουργεί ερωτική διάθεση, ευκαιρίες να δούμε αγαπημένα πρόσωπα και επανασυνδέσεις. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε όμορφα. Να συναντήσουμε φίλους και να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φωτογραφία: Stratos K/Pexels

Ας δούμε αναλυτικά τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο:

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και η λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς και να βγεις έξω. Διεκδίκησε όσα θέλεις και το αποτέλεσμα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Έρωτες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο και όσοι είναι ελεύθεροι θα νιώσουν την ανάγκη να φλερτάρουν.

Λέων

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στο δικό σου ζώδιο, για αυτό και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου το Σαββατοκύριακο. Η γοητεία σου είναι στο μάξιμουμ και αυτό σε κάνει ακαταμάχητο. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς!

Τοξότης

Το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία για μια εκδρομή, νέες εμπειρίες και συναντήσεις με φίλους. Άφησε στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και διασκέδασε λίγο γιατί το έχεις ανάγκη. Είναι ευκαιρία να δεις ανθρώπους που έχεις να συναντήσεις καιρό.

SHARE