Φωτογραφία / Shutterstock
Φωτογραφία / Shutterstock
04|03|2024 12:20
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια με τα πιο υψηλά και τα πιο χαμηλά στάνταρ


Άλλοι διαθέτουν υψηλότερα στάνταρ και άλλοι χαμηλότερα. Πώς όμως αυτό αντανακλάται στο ζώδιό μας;

Όλοι μας ανά περιόδους στη ζωή μας είτε ρίχνουμε, είτε ανεβάζουμε ψηλότερα τον πήχη που έχουμε θέσει για ανθρώπους και καταστάσεις.

Το ζώδιο του Παρθένου για παράδειγμα είναι γνωστό για την τελειομανία του και τα υψηλά πρότυπα που θέτει απέναντι στις άλλους, ο Ζυγός από την άλλη πλευρά θα διαπραγματευτεί την κατάσταση και δεν θα είναι απόλυτος. Ο Δίδυμος είναι πολύ ασυνεπής ώστε να μπορέσει να κρατήσει ένα στάνταρ όριο και ο καρκίνος απλώς θα επιτρέψει στους άλλους… οτιδήποτε θελήσουν αρκεί το βράδυ να έχει μία ζεστή αγκαλιά.

Ο Ταύρος είναι πιο συμφεροντολόγος, αν το σπίτι είναι στην εντέλεια και ο σύντροφος πιστός, μπορεί να παρακάμψει τα όρια του και να χαμηλώσει τον πήχη του.

Ο Τοξότης από την άλλη πλευρά, θα πάρει ό,τι μπορεί να πάρει και πάντα θα ελπίζει για περισσότερα, όσο για τα «όρια» και τα «στάνταρ» είναι λέξεις που... δεν απασχολούν καθόλου το μυαλό του.

Ο Σκορπιός θέτει υψηλά στάνταρ προκειμένου να βάλει εμπόδια στη συναισθηματική οικειότητα, ενώ από την άλλη ο Υδροχόος γεννήθηκε απογοητευμένος από την ανθρωπότητα και έτσι δεν τολμάει να περιμένει πολλά από κανέναν από εμάς.

Ποια ζώδια θέτουν πολύ υψηλά και πολύ χαμηλά στάνταρ

Λέων

Όπως γνωρίζουμε ο Λέων είναι το ζώδιο «βασιλιάς» επομένως δεν θα περίμενε κανείς ότι θα θέτει χαμηλά στάνταρ. Είναι τολμηροί αλλά έχουν στρατηγική, στην καλύτερη περίπτωση δίνουν ό,τι παίρνουν άρα, αν αισθάνονται οι ίδιο θεοί, πώς να λειτουργήσουν με έναν ημίθεο ή πόσο μάλλον με έναν…κοινό θνητό.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος γεννήθηκε για να φτάσει στην κορυφή, πράγμα που σημαίνει πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει. Οι Αιγόκεροι δεν βάζουν ψηλά τον πήχη για τους άλλους, κυρίως το κάνουν για τον εαυτό τους, ωστόσο τείνουν να κρίνουν υπό αυτό το πρίσμα τους άλλους. Για τους Αιγόκερους δεν υπάρχει αποτυχία, μέσα από την σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Φωτογραφία/Shutterstock

Κριός

Το να θέσει κάποιος υψηλά στάνταρ προδιαθέτει μία επεξεργασία και μία στρατηγική και ο Κριός -ζώδιο της φωτιάς- δεν θα δώσει προτεραιότητα σε κάτι τέτοιο. Οι Κριοί δεν φοβούνται να προσπαθήσουν, να αποτύχουν, να ξεχάσουν ή να συγχωρήσουν κάνοντας έτσι τα στάνταρ τους να είναι πιο ευέλικτα. Το μόνο που θέλει ένας Κριός είναι ενθουσιασμό, ενώ επίσης πιστεύει πως η απογοήτευση έχει και αναζωογονητικό ρόλο.

Ιχθύες

Άλλο ένα ζώδιο το οποίο δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και τόσο για την σωστή οριοθέτηση των πραγμάτων. Οι Ιχθύες αγαπούν ανθρώπους ακόμα και όταν… δε το αξίζουν. Επομένως τα στανταρ που θέτουν είναι… μηδαμινά ή και σε περίπτωση που θέσουν θα καταπατηθούν από τους σημαντικούς άλλους στη ζωή τους.

SHARE