Φίλες
Φωτογραφία: Adrienn/Pexels
ΖΩΔΙΑ

To ζώδιο που θα γίνει τοξικός φίλος - Κατά συνθήκη ψεύτης, χειριστικός και μελοδραματικός


Εσύ, το ήξερες ότι σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να γίνει τοξικός φίλος;

Στην ζωή σου θα συναντήσεις αμέτρητους ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς θα έχουν θετική επίδραση πάνω σου, θα σου ανεβάζουν την διάθεση, θα περνάς ευχάριστα μαζί τους, κάποιοι άλλοι θα είναι ουδέτεροι και τέλος, κάποιοι θα επιδρούν πάνω σου με αρνητικό τρόπο.

Τοξικός δεν είναι μόνο ένας υπερβολικά ανταγωνιστικός ή εχθρικός μαζί σου συνάδελφος στο γραφείο, αλλά μπορεί να είναι και η φίλη που σου αραδιάζει τα ψυχολογικά της και μετά δεν ρωτάει τίποτα για εσένα.

Σε αστρολογικό επίπεδο, όπως διαβάζουμε σε άρθρο της New York Post το ζώδιο που έχει πολλές πιθανότητες να μετατραπεί σε τοξικός φίλος είναι ο... Ζυγός.

Το ζώδιο που θα γίνει τοξικός φίλος - Κατά συνθήκη ψεύτης, χειριστικός και μελοδραματικός

Σε προηγούμενο άρθρο του Bovary, μάθαμε ποιο ζώδιο τα πηγαίνει καλά με όλους. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τον Ζυγό και θα παραθέσουμε τους λόγους για τους οποίους αυτό το ζώδιο μπορεί να γίνει κάποια στιγμή ο πιο τοξικός φίλος.

Φωτογραφία: Elle Hughes/Pexels

Ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος, νάρκισσος, ματαιόδοξος, κατά συνθήκη ψεύτης, μελοδραματικός και χειριστικός. Σαν φίλος, μην περιμένεις ότι θα παίρνει πάντα το μέρος σου καθώς έχει μάθει να βλέπει τα πράγματα και από τις δύο πλευρές. Να σου θυμίσω ότι ο Ζυγός θεωρείται ο καλύτερος διπλωμάτης του ζωδιακού και του αρέσει να είναι δίκαιος.

Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο που αντιπροσωπεύεται από ένα άψυχο αντικείμενο, την ζυγαριά. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις και μπορεί να γίνει πολύ κουραστικός λόγω της αναποφασιστικότητάς του. Επίσης αυτό το ζώδιο είναι πιθανό να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα προκειμένου να μην μπει στη διαδικασία να εξηγεί και να έρθει σε αντιπαράθεση. Αυτό όμως δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης καθώς δεν ξέρεις ποτέ τι πραγματικά νιώθει και σκέφτεται.

Τέλος ο Ζυγός έχει υψηλές προσδοκίες από όλους, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων του. Αν δεν σταθείς στο ύψος των προσδοκιών του, ένας Ζυγός θα γίνει απόμακρος μαζί σου χωρίς να σου δώσει εξηγήσεις.

SHARE